Vidiš Sigi da si nekog usrečilaAj hvala...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš Sigi da si nekog usrečilaAj hvala...
Meni je najbitnije da sam sebe usrećila iskrena da budem...Vidiš Sigi da si nekog usrečila
Kako Sig u asortimanu ima od 18 - 78 mislim da je mjerodavna za procjenu. Odgovori da su godine samo brojka i da je važno kako ih ko nosi i osjeća se ne priznaju.a duboka starost od 79 dok ne rikneš: amen.
Ja Sigi neću vrijeđati iako me neće primitisad si pričao kako ti je bilo lijepo (i neka je tako bilo) pa će se pojaviti neki gladnjak sa svojim sitnim zavistima i sliniti 'SiG, daj men', daj men', daaaaaaaaj'...i onda vrijeđati.
Misliš sa paramaMeni je najbitnije da sam sebe usrećila iskrena da budem...
Na sve nacineMisliš sa parama
i jesu i nisu. sjećam se jedne pijanice koja mi rekla 'mlad si koliko se osićaš'...nije me baš uvjerila. ako si zdrav i stamen i čist u glavi godine su manje bitne.Kako Sig u asortimanu ima od 18 - 78 mislim da je mjerodavna za procjenu. Odgovori da su godine samo brojka i da je važno kako ih ko nosi i osjeća se ne priznaju.
Srednje godine su ovo sta kod mene nastupa.. Evo bas pricam jutros sa frendom koji me zna od 22.godine...evo trideseta majko mila...Kako Sig u asortimanu ima od 18 - 78 mislim da je mjerodavna za procjenu. Odgovori da su godine samo brojka i da je važno kako ih ko nosi i osjeća se ne priznaju.
onda bolje da više ne pišem o njoj. i onako su je previše vrijeđalisad si pričao kako ti je bilo lijepo (i neka je tako bilo) pa će se pojaviti neki gladnjak sa svojim sitnim zavistima i sliniti 'SiG, daj men', daj men', daaaaaaaaj'...i onda vrijeđati.
opasna dob za muške kad žena navrši 30..Srednje godine su ovo sta kod mene nastupa.. Evo bas pricam jutros sa frendom koji me zna od 22.godine...evo trideseta majko mila...
Ovo desetak i najveće pesimiste će potjerati u teretanu i na Jarum..A jbg...vec smo zakljucili da sam subjektivna
Da mi je bila namjera kad sam dosla tu imat susrete nije...
Cak ni u 1 mj...
Onda se neka losa emocija javila u meni, i pojebah oko desetak forumasa...
Onako destruktivna... Upravlja srce, a ne mozak...
I sad sam u fazi da mi se neda... Stabilizirala sam se donekle... Znam svoje greske... Znam da ih ne mogu ispravit...
Al evo trudit cu se ne ponovit...
u desant na SiGOvo desetak i najveće pesimiste će potjerati u teretanu i na Jarum..
Sad koliko je za Venturu sreća dalo bi se razmatrati..Znači Ventura i Sombi su imali sreće kaj su te jebali jel tak
Ma nisu 30 srednje godine to su najbolje godineSrednje godine su ovo sta kod mene nastupa.. Evo bas pricam jutros sa frendom koji me zna od 22.godine...evo trideseta majko mila...
Muškarcima da, a žene se tada zatvaraju.Ma nisu 30 srednje godine to su najbolje godine
Istina..drugacije gledam na neke stvari...Muškarcima da, a žene se tada zatvaraju.
Da ali žene sa 30 su iskusnije u sexu nego ove mlađeMuškarcima da, a žene se tada zatvaraju.
pa moja prosudba: kada izlazim ili ću vidjeti mulice vani ili starije razvedene. žene u tridesetima ili su u ozbiljnijim vezama ili zaključile da su djevojačke dane gotove. neke žene znaju tako već oko 25.Istina..drugacije gledam na neke stvari...
I na prolaznost zivota...
Trazim druge stvari
ali nisu baš vani i najčešće sa nekim za kojega misle da je baš 'taj'.Da ali žene sa 30 su iskusnije u sexu nego ove mlađe
Pa jesu,ti dani su iza mene.... A djevojka nisam vec dugooopa moja prosudba: kada izlazim ili ću vidjeti mulice vani ili starije razvedene. žene u tridesetima ili su u ozbiljnijim vezama ili zaključile da su djevojačke dane gotove. neke žene znaju tako već oko 25.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|