Okokoko
Well-known member
pa će valjda nešto i 'djevojačko' ostati u tebi i na tvojoj vanjštini.Pa jesu,ti dani su iza mene.... A djevojka nisam vec dugooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa će valjda nešto i 'djevojačko' ostati u tebi i na tvojoj vanjštini.Pa jesu,ti dani su iza mene.... A djevojka nisam vec dugooo
Da i tolerancija mi se smanjila ono bas..Istina..drugacije gledam na neke stvari...
I na prolaznost zivota...
Trazim druge stvari
Ne zamaram se time... Mislim da svake godine donose nesto dobro...pa će valjda nešto i 'djevojačko' ostati u tebi i na tvojoj vanjštini.
to ćeš tek vidjeti.Ne zamaram se time... Mislim da svake godine donose nesto dobro...
Jbg Dida moje destrukcije su jakeOvo desetak i najveće pesimiste će potjerati u teretanu i na Jarum..
A to me nebrine ..ja apstiniram u sex vec dugo...pa sam po tom pitanju miran da cu nesto pokupit...Skoro 2022. godina....
Jel moguce da ljudi ZAISTA vjeruju da su medicinski jod i alkohol kontracepcijsko sredstvo koje stiti od SPB....
Od veceras i ja apstiniram...A to me nebrine ..ja apstiniram u sex vec dugo...pa sam po tom pitanju miran da cu nesto pokupit...
A nebi ti to priporucio ..nije bas lijepo...Od veceras i ja apstiniram...
Zivot mi se zgadio u par sekundiA nebi ti to priporucio ..nije bas lijepo...
Evo na izmaku 2021.godine ljudi misle da se rakijom i jodom stite od spolnih bolesti...Dan svima. Pa šo ima kako ste?
Pokušavam vas pohvatati ali tesko, neka zajebana ste vi mafija
valjda i tratktoromEvo na izmaku 2021.godine ljudi misle da se rakijom i jodom stite od spolnih bolesti...
Ma koje spolne bolesti pa zar posroji vise ijedna bolest osim covidaEvo na izmaku 2021.godine ljudi misle da se rakijom i jodom stite od spolnih bolesti...
A i to je istina, potvrdila vlada RH...Ma koje spolne bolesti pa zar posroji vise ijedna bolest osim covida
A sta je Sig seto se desilo...Zivot mi se zgadio u par sekundi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|