Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam pravo pretraživati facebook. A šta si ti svakom loncu poklopac.Frende uhodiš curu a ona te ponižava. Makni se dok ti nije kasno. Vjeruj mi da sa kurvama nećeš steći samopouzdanje nego se zavaravaš ako vjeruješ da je tako.
To je ništa, da vidiš kada pređu 40 god., gore su od nas 10 puta.ode svijet u k.... žene se hvale sa ulovom a mi moramo tajit ko tajnica sve to se okrenulo
Potpisujem samopouzdanje imas ili ne tu ga neces steci...Frende uhodiš curu a ona te ponižava. Makni se dok ti nije kasno. Vjeruj mi da sa kurvama nećeš steći samopouzdanje nego se zavaravaš ako vjeruješ da je tako.
jel bi ti smetala činjenica da si samo recka na spisku i to jedna od par stotina ako ne i tisuća?To je ništa, da vidiš kada pređu 40 god., gore su od nas 10 puta.
Ti si izgubljen slučaj. Ukazujem ti da se skineš s nje za tvoje dobro a ti zapeo ko sivonja. Ajde onda nek te i dalje ismijava. Pa ti misliš da si dorastao jednoj profi kurvi? Frend moj ona će preveslati sve likove koji su tu uključujući i mene a da to shvatimo tek za mjesec dana.Imam pravo pretraživati facebook. A šta si ti svakom loncu poklopac.
kokain to rješava vrlo uspješnoPotpisujem samopouzdanje imas ili ne tu ga neces steci...
Sada ne, nekada sam mislio da to ima smisla. Sada su i one meni samo samo recka i idemo dalje.jel bi ti smetala činjenica da si samo recka na spisku i to jedna od par stotina ako ne i tisuća?
hoćeš reći da ga je vještica začarala?Ti si izgubljen slučaj. Ukazujem ti da se skineš s nje za tvoje dobro a ti zapeo ko sivonja. Ajde onda nek te i dalje ismijava. Pa ti misliš da si dorastao jednoj profi kurvi? Frend moj ona će preveslati sve likove koji su tu uključujući i mene a da to shvatimo tek za mjesec dana.
THM: "Makni se od kurvi dok ti je vrijeme jer si očito toliko labilan i nesiguran da ti to može život okrenuti u krivom smjeru".
Ona nije kriva. Ona radi svoj posao. Jbg kod nas kada ideš kurvi trebaš biti svjestan gdje ideš. Zapad je druga stvar. Ali i ja sam bio glup skoro kao naš frend ali sam tad bio znatno mladji id njega i frendovi me razuvjeravali a ja se ponašao kao konj klasa 1A. Ajde naučiće.hoćeš reći da ga je vještica začarala?
a što ako se i ona stvarno zaljubila?Ona nije kriva. Ona radi svoj posao. Jbg kod nas kada ideš kurvi trebaš biti svjestan gdje ideš. Zapad je druga stvar. Ali i ja sam bio glup skoro kao naš frend ali sam tad bio znatno mladji id njega i frendovi me razuvjeravali a ja se ponašao kao konj klasa 1A. Ajde naučiće.
Zna da sam bila prostitutka, imam,mladog pjevaca prati nekoliko tisuca zena, jos nesto trolololone da ti se raspravlajti o prostitutkama, ali ti se da javno napisati ime mladog pjevaca, koji sigurno ni nakon godinu dana tipkanja ne zna da si ti prostitutka. jel ti dao dozvolu da objavljejes njegovo ime? zamisli da on sada napise tvoje ime i prezime ovdje gdje ti ''kraljujes'' i prosipas svoj ego? jesi li razmislila prije nego si to napisala? ili si se samo htjela pohvaliti? sada ce me mod blokirati, jer se, eto, trol usudjuje kritizirati njegovu (najdrazu) jebaljku. a za to me bas boli kurac.
Nije. Ona je profi kurva i pametna puca. On se njoj svidio jer je navikla na ogrezle a on rako povučen i nesiguran a možda mu je ona čak prva kurva. Imas dio cura koje mesijanizam i on je sada njen projekt kao da ga ona formira. Htjela bi držati distancu i profi a ne bi pustila. Definitivno svoj ego bilda na njemu.a što ako se i ona stvarno zaljubila?
pa tako razmišlja svaka žena u čemu je razlikaNije. Ona je profi kurva i pametna puca. On se njoj svidio jer je navikla na ogrezle a on rako povučen i nesiguran a možda mu je ona čak prva kurva. Imas dio cura koje mesijanizam i on je sada njen projekt kao da ga ona formira. Htjela bi držati distancu i profi a ne bi pustila. Definitivno svoj ego bilda na njemu.
A ocu te razocarat ako ti priznam da sam prekrsila profi kurva kodeks i zaljubila se ipak? Btw mladi pjevac i ja se nismo jebali...Nije. Ona je profi kurva i pametna puca. On se njoj svidio jer je navikla na ogrezle a on rako povučen i nesiguran a možda mu je ona čak prva kurva. Imas dio cura koje mesijanizam i on je sada njen projekt kao da ga ona formira. Htjela bi držati distancu i profi a ne bi pustila. Definitivno svoj ego bilda na njemu.
navodno najviše rastava se dešava baš iz ovog razlogaNije. Ona je profi kurva i pametna puca. On se njoj svidio jer je navikla na ogrezle a on rako povučen i nesiguran a možda mu je ona čak prva kurva. Imas dio cura koje mesijanizam i on je sada njen projekt kao da ga ona formira. Htjela bi držati distancu i profi a ne bi pustila. Definitivno svoj ego bilda na njemu.
Da, ja isto imam onaj promjenit cu te sindrom, al zapravo ga i ne zelim promjenit jer onda on nije onaj u kojeg sam se zaljubila...neka ga takvognavodno najviše rastava se dešava baš iz ovog razloga
ovo je isto finta nad fintama, izazovi ljubomoru pa vladajA ocu te razocarat ako ti priznam da sam prekrsila profi kurva kodeks i zaljubila se ipak? Btw mladi pjevac i ja se nismo jebali...
SiG ti možeš razočarati samo sebe ili njega a mene nikada. Ja te poštujem kao profesionalku kakva si bila u svim segmentima posla. Možda je to zaljubljenost a možda ti je on samo svijetla točka nade u polusvijetu u kojem si ti a i tvoji klijenti s tobom.A ocu te razocarat ako ti priznam da sam prekrsila profi kurva kodeks i zaljubila se ipak? Btw mladi pjevac i ja se nismo jebali...
Pa htjela sam primjerom pokazat da sve sto je oku kao savrseno ne mora bit svakome idealno... Sad cu opet bit optuzena za nabijanje kompleksaovo je isto finta nad fintama, izazovi ljubomoru pa vladaj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|