Vidiš ni laku noc mi nije poželioPa Ventura ionak stalno ima neke dvojbe u glavi za sve nas, al samo tebe smatra prijateljem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš ni laku noc mi nije poželioPa Ventura ionak stalno ima neke dvojbe u glavi za sve nas, al samo tebe smatra prijateljem
Laku noć.Laku noc Venty
Mod dobio si lubenicuLaku noć.
Cetiri vrste siraNa jelovniku je nostalgija vidim ....
Pa te sam ti davno napisao mladiću.Vi ste svi ludi.
A šta to fali nama oženjeni je li Ventura. Pa i mi volimo mladu pučku i velike sise. Ljudi to je diskriminacija, čak i sa prizvukom govora mržnje umjesto da poštuješ starije...Ti jedva čekaš. Da bi imala više vremena za te tvoje oženjene.
A ja za nisam nijednu razočarao jer nisam isao kod kurvi da njima ugađam..Moj iskren(kao i uvijek) prijateljski savjet:Rijesavanje kompleksa, nikakve picke dok ne stekne samosvjest jer za svaku ce mislit da je razocarao i niti jedna mu nece bit dobra..
Paranoja jao i kod Ane. E moj Ventura ti si idealan za Anu.Ne ispovijedam ti se više. Sad si sumnjiv kao Mod.
E jbg SiG pa to je od prvog dana a ti ga iskorištavaš da pumpaš svoj ego. Sjaši više s njega jer mu pratite još veće komplekse.Ventura si mora sam sa sobom poslozit prioritete i neke stvari, ne zna sta hoce sta nece
A ko ga dira, sam se narucujeSamo ga molim da se ne ljuti bez razloga na Marijola jer se osjecam krivom (a ne bih trebala)...E jbg SiG pa to je od prvog dana a ti ga iskorištavaš da pumpaš svoj ego. Sjaši više s njega jer mu pratite još veće komplekse.
Ti nazivaš žene kurvama, onda je i to govor mržnje.A šta to fali nama oženjeni je li Ventura. Pa i mi volimo mladu pučku i velike sise. Ljudi to je diskriminacija, čak i sa prizvukom govora mržnje umjesto da poštuješ starije...
Nije frende, ne nazivam ja sve žene kurvama. To je opis profesije. Onda je i frizerka govor mržnje.Ti nazivaš žene kurvama, onda je i to govor mržnje.
hm a kurva može biti i karakterna osobina slično kao pederNije frende, ne nazivam ja sve žene kurvama. To je opis profesije. Onda je i frizerka govor mržnje.
I to je istina.hm a kurva može biti i karakterna osobina slično kao peder
Muškarac kojeg privlače drugi muškarci je homoseksualac a muškarac koji sjedne sa ekipom i ne plati cugu je peder.hm a kurva može biti i karakterna osobina slično kao peder
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|