Sisata i guzata
Well-known member
Al ce vcrs terase da gore

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad pijemo?Tako je frende...pokazi tko je gazda .)))))))
Cijeli dan, danas. Tako i sutra....Kad pijemo?
To je too, mi smo oduvijek bili kafanski ljudi.. Uci Venturu takoCijeli dan, danas. Tako i sutra....
Nezna Ventura nit pit, nit kurve birat ...To je too, mi smo oduvijek bili kafanski ljudi.. Uci Venturu tako![]()
Btw, rekla si Venturi da se znamo...nemoj raditi nered...ispada da sam ja nedaj Boze slagao VenturuNezna Ventura nit pit, nit kurve birat ...
Jesam jbg sta cu s njim..Btw, rekla si Venturi da se znamo...nemoj raditi nered...ispada da sam ja nedaj Boze slagao Venturu
Milki ga i ljubi...Jesam jbg sta cu s njim..
A vidis kakav je.. Jucer kad sam mu nap da znam ko si odmah je pitao zasto si ga iznevjerio i rekao mi za viki a ja pojma nemam da on bio tamoMilki ga i ljubi...
Mozda malo...Vi ste svi ludi.
Prvo smo mutavi i bez karizme valjdaMozda malo...
Pa on meni odma kao sigurno ti je rekao za viki,? Nije vec sam skuzila onu vecer kad smo pisali frend od prije 4 god a sta je bilo s Viki?? Nista, nistaNisam ja nista rekao...sam se izdao Ventura. A ja jadan cuvam sve njegove tajne... nasamarila si ga...
Stvarno mi dosadno u životu kad ti pišem recenzije u 2 ujutro.A Ventura taman smo jucer dostigli level da ti pisem u 2 ujutro![]()
A ja nemam nis protiv kad ti hebes, zivota mi, ko da sam ja jebala...Stvarno mi dosadno u životu kad ti pišem recenzije u 2 ujutro.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|