Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad bi ti rekao sve što mislim ne bi me više pustila kod sebe.Ventura, znas sta mi je kod tebe... Fali vatre, fali zara, fali borbe... Fali stav.. Sve nesto kao ne bi rekao svoje misljenje jer se ne zelis nekome zamjeriti.. Pocnes nesto i ne dovrsis, moramo izvlacit recenice da bi nesto saznali... Nemoj ovo shvatit kao uvredu, napad, nesto lose, iskljucivo kao misljenje, moze bit i pogresno...
tako ružno bi rekao? bome ni poslje ovog te možda ne pustiKad bi ti rekao sve što mislim ne bi me više pustila kod sebe.
Poanta je u iskrenosti... I da se ne zamaras sro ce netko mislitiKad bi ti rekao sve što mislim ne bi me više pustila kod sebe.
Pa reci što misliš , budi muško jbtKad bi ti rekao sve što mislim ne bi me više pustila kod sebe.
A tebe nitko ne tjera da dolazis.. Cak sam te i prvi put pitala jel ti sve ok ili nije, ja stvarno ne ovisim od toga...Kad bi ti rekao sve što mislim ne bi me više pustila kod sebe.
Naravno da je ok.A tebe nitko ne tjera da dolazis.. Cak sam te i prvi put pitala jel ti sve ok ili nije, ja stvarno ne ovisim od toga...
Pa kazes da kad bi rekao sto mislis da te ne bi pustila? To mi je grozno.. Nikad ne znam sto zapravo mislisNaravno da je ok.
Misli da si debelaPa kazes da kad bi rekao sto mislis da te ne bi pustila? To mi je grozno.. Nikad ne znam sto zapravo mislis
Pa kaj s tim, i sad bi se ja kao trebala uvrijeditMisli da si debela
Pa sve je u redu. Super si.Pa kazes da kad bi rekao sto mislis da te ne bi pustila? To mi je grozno.. Nikad ne znam sto zapravo mislis
Al mene ni ne zanima kaj ti mislis, kuzis? Nisam ja tiPa sve je u redu. Super si.
zašto se daš razljutiti? i mene tako mod razljutio. sad mi žao što sam tako reagirao.jbg ipak je to samo forumAl mene ni ne zanima kaj ti mislis, kuzis? Nisam ja ti
Naravno , ja sam ti rekao da ne smiješ smršaviti , cice će ti se ispuhati i dupe objesitiNetko tko je hrpetinu para zaradio na temelju svog tijela ne moze biti iskompleksiran istim...
Pa ja nisam ljuta, samo kazem istinuzašto se daš razljutiti? i mene tako mod razljutio. sad mi žao što sam tako reagirao.jbg ipak je to samo forum
Evo opet te ništa ne razumijem.Al mene ni ne zanima kaj ti mislis, kuzis? Nisam ja ti
Pa tebe zamara tudw misljenje i imas komplekse na izgled, mene ne.. Ja i dandanas zaradujem bolje od bilo koje kod koje si bio i zasto bi se razljutila na tvoje misljenjeEvo opet te ništa ne razumijem.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|