najači su ostali hahaAjde jel ja stvarno ne znam od kud da pocnem...kao sto vidis malo nas je, najjaci su nas napustili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najači su ostali hahaAjde jel ja stvarno ne znam od kud da pocnem...kao sto vidis malo nas je, najjaci su nas napustili
valjda dolazi danasFali Oldie...
Rekao bi ja i o tebi što sam čuo ali neću.Pantera ga se sjeća, njega se sve cure jako dobro sjećaju. Malo se teško opušta pa ima dosta posla s njim . Pantera je dobila muskulfiber od drkanja , a Vikici se ukočila čeljust
Auu sto, sto??Rekao bi ja i o tebi što sam čuo ali neću.
Pantera je 1 godinu mlađa , nećemo pretjerivatiPantera bi bila idealna za tebe Somby, čak ste i isto godište
jbg vi će te uvujek biti mladiPantera je 1 godinu mlađa , nećemo pretjerivati
Sigurno da imam mlohavu čunu , evo priznao sam , a jbg u mojim godinama je i to dobroRekao bi ja i o tebi što sam čuo ali neću.
Ne očajavaj , sad ti nabrojim 10 komada iz PO koje su starije od tebejbg vi će te uvujek biti mladi
A ne to.Sigurno da imam mlohavu čunu , evo priznao sam , a jbg u mojim godinama je i to dobro
Malo mršava za tebe . Ti si stara škola, voliš zaobljene djevojke , čitaj (sise i guzice).kakva je viki?
neću starije. to imam i doma. najstarija 40Ne očajavaj , sad ti nabrojim 10 komada iz PO koje su starije od tebe
da mi smrde čarape ?A ne to.
ne smetaMalo mršava za tebe . Ti si stara škola, voliš zaobljene djevojke , čitaj (sise i guzice).
Skužio sam te od prvog puta.Najjaci su oni sto vjeruju da se ja u stanu i privatno isto ponasam.
Al sad kad si poceo reci sta si cuo o moderatoru, ja kad nesto pocnem tjeram to do kraja.....Skužio sam te od prvog puta.
Kad zeli bit samozatajan, to danas ne prolazi, prolazilo je mozda prije 15, 20 godina ak ne i vise.Ventura, znas sta mi je kod tebe... Fali vatre, fali zara, fali borbe... Fali stav.. Sve nesto kao ne bi rekao svoje misljenje jer se ne zelis nekome zamjeriti.. Pocnes nesto i ne dovrsis, moramo izvlacit recenice da bi nesto saznali... Nemoj ovo shvatit kao uvredu, napad, nesto lose, iskljucivo kao misljenje, moze bit i pogresno...
Preporucam da pratis dva tri dana pa ce ti kliknuti. Mozda.Upit za gđicu S&G što znači išta od navedenog tu.? Imam osjećaj da sam novi u razredu i sve mi leti iznad glave ....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|