Ne moraš ni razumjet , malo sam vam zapaprio juhicuEvo opet te ništa ne razumijem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moraš ni razumjet , malo sam vam zapaprio juhicuEvo opet te ništa ne razumijem.
Nisi... On placa svoje, nr vidim problemNe moraš ni razumjet , malo sam vam zapaprio juhicu
Izgledaš super, sve sam ti vec i napisao u pp. Mene naravno zanima tvoje mišljenje, jer si žena, blizu mojih godina.Pa tebe zamara tudw misljenje i imas komplekse na izgled, mene ne.. Ja i dandanas zaradujem bolje od bilo koje kod koje si bio i zasto bi se razljutila na tvoje misljenje
Tebe zanima i mod, i marijole i jos stotinu.. E da, i obojica izgledaju superIzgledaš super, sve sam ti vec i napisao u pp. Mene naravno zanima tvoje mišljenje, jer si žena, blizu mojih godina.
E jbt cu morat popust da dadnem
Hvala ljubaviE jbt cu morat popust da dadnem
Evo o tome govorim, tvoj ego udario.Tebe zanima i mod, i marijole i jos stotinu.. E da, i obojica izgledaju super
Zakaj bi moj ego udario ako si me pitao kako ljudi izgledaju a ja ti odg super.. Pojave svako na svoj nacin, obojica visoki, snazniji, ok faca,dobra spika, komunikativni...Evo o tome govorim, tvoj ego udario.
Jel ti vidis ovo JucieJedna prigodna
Danas te nisam ništa pitao.Zakaj bi moj ego udario ako si me pitao kako ljudi izgledaju a ja ti odg super.. Pojave svako na svoj nacin, obojica visoki, snazniji, ok faca,dobra spika, komunikativni...
Pa inace si me pitao, pa ti odgDanas te nisam ništa pitao.
Tako je frende...pokazi tko je gazda .)))))))Danas te nisam ništa pitao.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|