Sisata i guzata
Well-known member
Al ce vcrs terase da gore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad pijemo?Tako je frende...pokazi tko je gazda .)))))))
Cijeli dan, danas. Tako i sutra....Kad pijemo?
To je too, mi smo oduvijek bili kafanski ljudi.. Uci Venturu takoCijeli dan, danas. Tako i sutra....
Nezna Ventura nit pit, nit kurve birat ...To je too, mi smo oduvijek bili kafanski ljudi.. Uci Venturu tako
Btw, rekla si Venturi da se znamo...nemoj raditi nered...ispada da sam ja nedaj Boze slagao VenturuNezna Ventura nit pit, nit kurve birat ...
Jesam jbg sta cu s njim..Btw, rekla si Venturi da se znamo...nemoj raditi nered...ispada da sam ja nedaj Boze slagao Venturu
Milki ga i ljubi...Jesam jbg sta cu s njim..
A vidis kakav je.. Jucer kad sam mu nap da znam ko si odmah je pitao zasto si ga iznevjerio i rekao mi za viki a ja pojma nemam da on bio tamoMilki ga i ljubi...
Mozda malo...Vi ste svi ludi.
Prvo smo mutavi i bez karizme valjdaMozda malo...
Pa on meni odma kao sigurno ti je rekao za viki,? Nije vec sam skuzila onu vecer kad smo pisali frend od prije 4 god a sta je bilo s Viki?? Nista, nistaNisam ja nista rekao...sam se izdao Ventura. A ja jadan cuvam sve njegove tajne... nasamarila si ga...
Stvarno mi dosadno u životu kad ti pišem recenzije u 2 ujutro.A Ventura taman smo jucer dostigli level da ti pisem u 2 ujutro
A ja nemam nis protiv kad ti hebes, zivota mi, ko da sam ja jebala...Stvarno mi dosadno u životu kad ti pišem recenzije u 2 ujutro.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|