Sisata i guzata
Well-known member
Pa ne znam od kud da pocnem.Upit za gđicu S&G što znači išta od navedenog tu.? Imam osjećaj da sam novi u razredu i sve mi leti iznad glave ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam od kud da pocnem.Upit za gđicu S&G što znači išta od navedenog tu.? Imam osjećaj da sam novi u razredu i sve mi leti iznad glave ....
Daj mi reci kako si prošao kod Viki ? Nije mi bila nešto pričljiva i sretna kad sam ju pitao za tebe .Ko Demi Moore.
Pitaj ju jel ga se sjecaOpet si se milkio i ljubio s Panterom , a bio si 8 taj dan . Već smo prošli to gradivo Ventura !
možda me ventura preporučiNe radi samo na preporuku
nadam se ne ko današnja demi mooreKo Demi Moore.
Upravo tanadam se ne ko današnja demi moore
Prije 10 godinanadam se ne ko današnja demi moore
E ovako je nitko u 30 godina nije usporedioKo Demi Moore.
onda ništaUpravo ta
onda može hahhaPrije 10 godina
Samo da znate , Viky vas čita i prati , umire od smijeha .Pitaj ju jel ga se sjeca
Somby ce se pocet okretat na vratimaonda ništa
Zato dodite u ponedjeljak u 8:00pa nebi htiobiti baš osmi taj dan ili 56ti ovaj tjedan.opasno je to uh
Pantera ga se sjeća, njega se sve cure jako dobro sjećaju. Malo se teško opušta pa ima dosta posla s njim . Pantera je dobila muskulfiber od drkanja , a Vikici se ukočila čeljustPitaj ju jel ga se sjeca
Jos me i prevario a nije rekao o jebem ti zivot...Pantera ga se sjeća, njega se sve cure jako dobro sjećaju. Malo se teško opušta pa ima dosta posla s njim . Pantera je dobila muskulfiber od drkanja , a Vikici se ukočila čeljust
Pantera bi bila idealna za tebe Somby, čak ste i isto godišteizgleda da je ta pantera top komad
kakva je viki?Pantera ga se sjeća, njega se sve cure jako dobro sjećaju. Malo se teško opušta pa ima dosta posla s njim . Pantera je dobila muskulfiber od drkanja , a Vikici se ukočila čeljust
Ajde jel ja stvarno ne znam od kud da pocnem...kao sto vidis malo nas je, najjaci su nas napustiliPočinjem shvaćati to.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|