a kako se inače ponašaju cure ne kužim?Ja ne komuniciram sa nepoznatim ljudima, zatvorena sam, ne izlazim, ne furam se na neki raskos...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kako se inače ponašaju cure ne kužim?Ja ne komuniciram sa nepoznatim ljudima, zatvorena sam, ne izlazim, ne furam se na neki raskos...
Ja samo sa top ljudima suradujem. Vrhunski u svakom pogledu i ne mogu za nikoga nista ruzno recii da su svi klijenti svinje
O meni to npr nikad ne bi rekao jer bi te vani vjerojatno odjebala...a kako se inače ponašaju cure ne kužim?
profi pristup je bitan u svakom posluJa samo sa top ljudima suradujem. Vrhunski u svakom pogledu i ne mogu za nikoga nista ruzno reci
To su izmislili kompleksasi... Covjek treba samo raditi i teziti ka boljemto su zablude kao i ona da su svi siromasi dobri i svi bogataši loše ljudi
misliš da ja vani nudim pare i sl?O meni to npr nikad ne bi rekao jer bi te vani vjerojatno odjebala...
Ne, opcenito, ja nikad nisam dozvoljavala da me se vani casti ni da mi se prilazi...misliš da ja vani nudim pare i sl?
a zašto bi to bila uvreda?Ne, opcenito, ja nikad nisam dozvoljavala da me se vani casti ni da mi se prilazi...
Nije uvreda, samo ne volim kontakte sa nepoznatim ljudima..a zašto bi to bila uvreda?
da se to jako lijepo procjeniti vani, znao sam ja namirisati takveNe, opcenito, ja nikad nisam dozvoljavala da me se vani casti ni da mi se prilazi...
a što onda radiš na forumuNije uvreda, samo ne volim kontakte sa nepoznatim ljudima..
Ne volim ih uzivo, a ovo na forumu je zajebancija... Mene bi jako jako tesko namirisaoa što onda radiš na forumu
SiG pa ti si opasna.Ne, opcenito, ja nikad nisam dozvoljavala da me se vani casti ni da mi se prilazi...
Mozda me se sjecas, ja sam ona nadrkana sa Pagom od mareliceSiG pa ti si opasna.
i poznati ljudi su ti nekad bili nepoznati ?????Nije uvreda, samo ne volim kontakte sa nepoznatim ljudima..
Opcenito vani ne volim kontakte sa nepoznatim ljudima.. Narusavaju mi mir..i poznati ljudi su ti nekad bili nepoznati ?????
Osim Venture, on nije TOP ni po čemu , prije bi rekao FLOPJa samo sa top ljudima suradujem. Vrhunski u svakom pogledu i ne mogu za nikoga nista ruzno reci
Jesi kao i jaŠto se ovdje događa? Hm jesam li učinio kobnu grešku pojavivši se tu? Općenito i sada ...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|