Kozjak Dida
Well-known member
Kako znaš, ispovjedaju ti se?Sve ok nel se gleda, al sigurno 1000 posto nije svakoj svaki klijent isti. Znam provjereno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako znaš, ispovjedaju ti se?Sve ok nel se gleda, al sigurno 1000 posto nije svakoj svaki klijent isti. Znam provjereno.
Nije ali zasto mislis da se bas ti razlikujes od Ventya, Oldija, Moderatora, Marijola i ostalih 1000...Sve ok nel se gleda, al sigurno 1000 posto nije svakoj svaki klijent isti. Znam provjereno.
Neka, i moraju biti, al usluga ponekad nije. Bez obzira sto smo platili jednako.Ali pare jesu
Znači daleko si iznad prosjeka i moraš plaćati za sex. Teška vremena za Casanove.Pa jel imas oci i mozak? Ako imas, onda bi trebao znati.
Nisi kazao cijenu...Pa di sam ja to rekao, gle sad nju hhahahahahaa. Znas da mene ego ne jebe bas. Otislo je ovo u krivom smjeru vrlo brzo a nije trebalo. Sve ovo sto si napisala meni je nebitno. No naravno da je svakom frajeru drago ako se svidio nekoj zeni ili bio joj dobar. Pa makar i ako laze lijepo je za cuti. Isto ko i vama komplimente od nas. Naravno od frajera do kojih vam je stalo. Uostalom to sam spomenuo usputno jer si rekla nisi ni nju zadovoljio. Kao tajnicu jel. Pa da bude price radi fora to spomenuo, a di si ti otisla s time
Nebrini patak..maserka me je otkantala..Miro idem ubiti malo oko Šape dalje.od Maserke
Radije mi reci iskreno nego lazni kompliment...Pa di sam ja to rekao, gle sad nju hhahahahahaa. Znas da mene ego ne jebe bas. Otislo je ovo u krivom smjeru vrlo brzo a nije trebalo. Sve ovo sto si napisala meni je nebitno. No naravno da je svakom frajeru drago ako se svidio nekoj zeni ili bio joj dobar. Pa makar i ako laze lijepo je za cuti. Isto ko i vama komplimente od nas. Naravno od frajera do kojih vam je stalo. Uostalom to sam spomenuo usputno jer si rekla nisi ni nju zadovoljio. Kao tajnicu jel. Pa da bude price radi fora to spomenuo, a di si ti otisla s time
Venti je prvi, jeeeeeee...da sam i to vidio....jeeeeeeeeNije ali zasto mislis da se bas ti razlikujes od Ventya, Oldija, Moderatora, Marijola i ostalih 1000...
Jednostavno znam, imam vise nego dovoljno iskustva. Ne pricam samo o kurvama, nego u curama zenama opcenitoo kako me dozive. One koje se ne placaju da te lazu jel. Kako sig misli i zna.Kako znaš, ispovjedaju ti se?
Ok i ti mislis ako si ti takva da su i sve ostale takve, pa osobno znam da je potpuno drukcije s vecinom zena.Radije mi reci iskreno nego lazni kompliment...
Pa ono smijesno mi je da 10 muskaraca na dan gledas zaljubljeno i svima mljackas iskrena da budem...Jednostavno znam, imam vise nego dovoljno iskustva. Ne pricam samo o kurvama, nego u curama zenama opcenitoo kako me dozive. One koje se ne placaju da te lazu jel. Kako sig misli i zna.
Em lijepa em pametna i ima duge noge hihi Šape i.karte odložiNisi kazao cijenu...
Nebrini patak..maserka me je otkantala..
Ti si bas glup covjek. Ne mislis mozda da neki imaju partnera zivotnog. Pa mozda ne mogu okolo karati kao slobodni ljudi. E moj Dida.Znači daleko si iznad prosjeka i moraš plaćati za sex. Teška vremena za Casanove.
Ne znam ja sto tko radi. I ne pricam uopce o kurvama sada.Pa ono smijesno mi je da 10 muskaraca na dan gledas zaljubljeno i svima mljackas iskrena da budem...
Pa dole.se vrte.neke tete neke goleMa di prolazim haha
Pa ovo je forum o kurvama.. Mi smo kurve... Ne pricam o vezi... Nadam se da te u vezi ne lazuNe znam ja sto tko radi. I ne pricam uopce o kurvama sada.
Ma daj...Ti si bas glup covjek. Ne mislis mozda da neki imaju partnera zivotnog. Pa mozda ne mogu okolo karati kao slobodni ljudi. E moj Dida.
Ne vi ste sexualne radnice lijepše zvuči nego kurvePa ovo je forum o kurvama.. Mi smo kurve... Ne pricam o vezi... Nadam se da te u vezi ne lazu
Isti k drugo pakovanjeNe vi ste sexualne radnice lijepše zvuči nego kurve
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|