maserkasplit
Well-known member
Ja se nadam da ce i pasti.. vec sam spremila lampe svicice itd .. struja zajebava svako maloGrmi nemilo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se nadam da ce i pasti.. vec sam spremila lampe svicice itd .. struja zajebava svako maloGrmi nemilo...
Ja...čak mi je tlaka ponekad ići i sretan sam kad mi otkažu...Jbt jel ima ko normalan da ovaj hobi normalno shvaca bratee...
Kuzim... Vise navika nego zeljaJa...čak mi je tlaka ponekad ići i sretan sam kad mi otkažu...
E jbg da smo normalni nebi se druzili ovdje...Jbt jel ima ko normalan da ovaj hobi normalno shvaca bratee...
Jel mljacka od onoga maloprije ili je bronhi ?Pa ono smijesno mi je da 10 muskaraca na dan gledas zaljubljeno i svima mljackas iskrena da budem...
Vise ono od Bacha...psihologija da ću ići i to...Kuzim... Vise navika nego zelja
Ohhooo maserka ja lijepoJa se nadam da ce i pasti.. vec sam spremila lampe svicice itd .. struja zajebava svako malo
Ne znam.. Mislim nista kontra viki... Ali zanimljivo kako si likovi to protumace...Jel mljacka od onoga maloprije ili je bronhi ?
Ljubi te Patak Cmokić.BokićJa se nadam da ce i pasti.. vec sam spremila lampe svicice itd .. struja zajebava svako malo
A prostitutke isto lijepše zvučiIsti k drugo pakovanje
Da da kao sto ces naci... Kad otvori, pocetno uzbuđenje...Vise ono od Bacha...psihologija da ću ići i to...
Da pogotovo ove sa Po kaj stavljaju lažne slikeDa da kao sto ces naci... Kad otvori, pocetno uzbuđenje...
Zna biti i ono platiš, a jel moram sad i jebati? Dosta ti je da vidiš da ona jedva čeka da je povališ i zadovoljiš.Da da kao sto ces naci... Kad otvori, pocetno uzbuđenje...
A daj hoceli kazati cijenu kod Viki..da vidim imali sanse da ja otidjemNe znam.. Mislim nista kontra viki... Ali zanimljivo kako si likovi to protumace...
PO skraćenica valjda za 'poor option'.Da pogotovo ove sa Po kaj stavljaju lažne slike
Zna i na EGE biti razlike...rijetko na pozitivnu stranu...Da pogotovo ove sa Po kaj stavljaju lažne slike
Pisao sam ti 2500...A daj hoceli kazati cijenu kod Viki..da vidim imali sanse da ja otidjem
A znaci ispod te cijene Max neide...Pisao sam ti 2500...
Zašto bih bio jadan što sam se ljubio s Viki?To se ne zaboravlja... jadni Venty
Sorry, jadan u smislu ona žderačica muških a ti relativno neiskusan...ko da mene staviš u ring sa Tysonom...Zašto bih bio jadan što sam se ljubio s Viki?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|