a tek zadovoljstvo kad nekome prepričaš...Vise ono od Bacha...psihologija da ću ići i to...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a tek zadovoljstvo kad nekome prepričaš...Vise ono od Bacha...psihologija da ću ići i to...
Nema manju novčanicu.A znaci ispod te cijene Max neide...
Iskreno, izvan foruma nikada nikome nisam riječ rekao...probao par puta u šali...al ni blizu da bi netko povjerovao...a tek zadovoljstvo kad nekome prepričaš...
Pa jbt to je 25 × kod Olivere...Nema manju novčanicu.
nekad davno bi bilo što si jebo ako ne da bi pričaoIskreno, izvan foruma nikada nikome nisam riječ rekao...probao par puta u šali...al ni blizu da bi netko povjerovao...
Ne protumačim nikako, samo sam rekao kako je bilo.Ne znam.. Mislim nista kontra viki... Ali zanimljivo kako si likovi to protumace...
u tom smislu ovo plaćeno mi i nije za nešto se pohvaliti osim ako te prodavačica ljubavi nije osobno pohvalila, nije te htjela pustititi, pustila tek ako si joj ostavio OIB ili odmah stavila na instangram da ju je posjetio Richard Gere...nekad davno bi bilo što si jebo ako ne da bi pričao
e da je bilo instagrama onda....u tom smislu ovo plaćeno mi i nije za nešto se pohvaliti osim ako te prodavačica ljubavi nije osobno pohvalila, nije te htjela pustititi, pustila tek ako si joj ostavio OIB ili odmah stavila na instangram da ju je posjetio Richard Gere...
Netko laze netko ne, ovisi o ljudima, a isto tako i o kurvama.Pa ovo je forum o kurvama.. Mi smo kurve... Ne pricam o vezi... Nadam se da te u vezi ne lazu
Pa koji kurac se onda cudisMa daj...
Jos si gluplji nego sto sam mislio. Isuse Dida padas mi u ocima iz svake nove recenice sve vise i vise. Mozda netko od nas ne zeli imati potencijalnu ljubavnicu koja moze napraviti problem u buducnosti. Joj fakat si preglup. Obustavljam svu daljnu komunikaciju s tobom. Pretup si za mene.Dakle oni koji imaju ženu ne mogu imati ljubavnicu, samo mogu ići na plaćene kurve...Sig zovi Moda molim te...
Zasto se ne bih razlikovao? Niti ti znas kako ja izgledam, niti ja znam kako oni izgledaju, da bi ti mogao dati neki realnu usporedbu i objasnjenje zasto. A i boli me kita kako oni izgledaju. Znam kako ja izgledam. Ako nista drugo za pocetak sam mladji vjerojatno od svih navedenih.Nije ali zasto mislis da se bas ti razlikujes od Ventya, Oldija, Moderatora, Marijola i ostalih 1000...
1000 kn ostao 2 sata.Nisi kazao cijenu...
Nebrini patak..maserka me je otkantala..
Ma ti si zabrijala na kvadrat i krivo shvatila sto sam ja htio reci. Sorry al je tako. Jebe mi se sto ona misli o meni.Ne znam.. Mislim nista kontra viki... Ali zanimljivo kako si likovi to protumace...
njih 95 postoDa pogotovo ove sa Po kaj stavljaju lažne slike
800 je sat. pola je mislim 500A daj hoceli kazati cijenu kod Viki..da vidim imali sanse da ja otidjem
Naravno da idem, nego mi je u pravilu jedan sat jako malo. Prebrzo mi to sve prodje. I zato uglavnom ako sam u prilici idem na 2 sata u zadnje vrijeme.A znaci ispod te cijene Max neide...
Da, a Viki ili neka druga koja možda zbog svoje sigurnosti ima 3 kamere u stanu ti ne može napraviti probleme. Ništa, Moderator ti je već pisao da zna sve o tebi a sad mislim da ćeš se i uvjeriti u to. Počni spremati priču za po kući i na poslu....Jos si gluplji nego sto sam mislio. Isuse Dida padas mi u ocima iz svake nove recenice sve vise i vise. Mozda netko od nas ne zeli imati potencijalnu ljubavnicu koja moze napraviti problem u buducnosti. Joj fakat si preglup. Obustavljam svu daljnu komunikaciju s tobom. Pretup si za mene.
I onda sam ja jadan, e moj Dida, nisko si pao da ne mozes nize pasti. Spustio si ne ispod razine ljudskosti. No ok nista me ne iznenadjuje vise. Pa tako ni ovo. Sujeta je zajebana stvar.Da, a Viki ili neka druga koja možda zbog svoje sigurnosti ima 3 kamere u stanu ti ne može napraviti probleme. Ništa, Moderator ti je već pisao da zna sve o tebi a sad mislim da ćeš se i uvjeriti u to. Počni spremati priču za po kući i na poslu....
Jbg znamo tko si, što si, što imaš, što nemaš, kako izgledaš, gdje živiš i gdje radiš. Pa smo ljubomorni. Što se može, drugi puta budi pametniji kad se registrirašI onda sam ja jadan, e moj Dida, nisko si pao da ne mozes nize pasti. Spustio si ne ispod razine ljudskosti. No ok nista me ne iznenadjuje vise. Pa tako ni ovo. Sujeta je zajebana stvar.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|