maserkasplit
Well-known member
Ma di prolazim hahaSplitMaserka dole prolazi kliknem Odmah najjača je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma di prolazim hahaSplitMaserka dole prolazi kliknem Odmah najjača je
Ma jok, pa nije to rekla niti ja niti ona lol. Samo kazem da sam ja zadovoljio. Nemoj sumnjat ko Dida. Vjeruj mi Sig. Niti imam najveci kurac niti najdeblji. No imam neke druge stvari daleko iznad prosjeka. A gleda se cijeli paket prilikom sexa vjerujem. A ne samo kurac. Mislim da se slazes s time i ti.Ma je... Ne kazem da nije.. Ali to forsiranje oooh najbolji si do sad... A ono 10.000 kurceva bilo prije tebe...
Da ona sto mljacka i gleda u oci kao da jede nesto fino, haha kak se sjecasJel to mljac mljac Viki?
Vjerovatno 2500 ...A koliko si platio...
Evo malo radim malo tamo vamo ,gledam kako ce kisa sve opratiMaserka di si postajem ljubomoran
To se ne zaboravlja... jadni VentyDa ona sto mljacka i gleda u oci kao da jede nesto fino, haha kak se sjecas
Bravo ljubavi ljubi.te Patak idem malo odrijemati Pusa u.obraze Tvoj.PatakEvo malo radim malo tamo vamo ,gledam kako ce kisa sve oprati
Grmi nemilo...Evo malo radim malo tamo vamo ,gledam kako ce kisa sve oprati
Pricamo o ovom poslu... Tu se gleda samoMa jok, pa nije to rekla niti ja niti ona lol. Samo kazem da sam ja zadovoljio. Nemoj sumnjat ko Dida. Vjeruj mi Sig. Niti imam najveci kurac niti najdeblji. No imam neke druge stvari daleko iznad prosjeka. A gleda se cijeli paket prilikom sexa vjerujem. A ne samo kurac. Mislim da se slazes s time i ti.
Kako znaš kakav je prosjek?Ma jok, pa nije to rekla niti ja niti ona lol. Samo kazem da sam ja zadovoljio. Nemoj sumnjat ko Dida. Vjeruj mi Sig. Niti imam najveci kurac niti najdeblji. No imam neke druge stvari daleko iznad prosjeka. A gleda se cijeli paket prilikom sexa vjerujem. A ne samo kurac. Mislim da se slazes s time i ti.
Ali ja sam mu od svih kurvi najiskrenija bilaTo se ne zaboravlja... jadni Venty
Prvenstveno gledaju da platiš a čuna ko čuna Laku noćMa jok, pa nije to rekla niti ja niti ona lol. Samo kazem da sam ja zadovoljio. Nemoj sumnjat ko Dida. Vjeruj mi Sig. Niti imam najveci kurac niti najdeblji. No imam neke druge stvari daleko iznad prosjeka. A gleda se cijeli paket prilikom sexa vjerujem. A ne samo kurac. Mislim da se slazes s time i ti.
E ovo je ljubav...Bravo ljubavi ljubi.te Patak idem malo odrijemati Pusa u.obraze Tvoj.Patak
Pa di sam ja to rekao, gle sad nju hhahahahahaa. Znas da mene ego ne jebe bas. Otislo je ovo u krivom smjeru vrlo brzo a nije trebalo. Sve ovo sto si napisala meni je nebitno. No naravno da je svakom frajeru drago ako se svidio nekoj zeni ili bio joj dobar. Pa makar i ako laze lijepo je za cuti. Isto ko i vama komplimente od nas. Naravno od frajera do kojih vam je stalo. Uostalom to sam spomenuo usputno jer si rekla nisi ni nju zadovoljio. Kao tajnicu jel. Pa da bude price radi fora to spomenuo, a di si ti otisla s timeImam problem s tim jaoo kako ti je velik, jaoo kako sam svrsila, jaoo nikada me nitko nije bolje zadovoljio...
Brate.. Bez obzira sto si platio...
Ako ti je kurac mali mali je, i ja cu ti to rec..
Ako nisam svrsila takoder...
Pa jel vam ego toliko pati da trazite da vas lazu...
Jedino tebe i voli zato...Ali ja sam mu od svih kurvi najiskrenija bila
Sve ok nel se gleda, al sigurno 1000 posto nije svakoj svaki klijent isti. Znam provjereno.Pricamo o ovom poslu... Tu se gleda samo
Miro idem ubiti malo oko Šape dalje.od MaserkeE ovo je ljubav...
Moram uciti jbg... Ne fali iskustva ali navike se tesko mijenjajuJedino tebe i voli zato...
Ali pare jesuSve ok nel se gleda, al sigurno 1000 posto nije svakoj svaki klijent isti. Znam provjereno.
Pa jel imas oci i mozak? Ako imas, onda bi trebao znati.Kako znaš kakav je prosjek?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|