Sisata i guzata
Well-known member
Nju su svi koje znam zadovoljiliSig, znas kog jesam zadovoljio? Plavu Viki i to vrlo nedavno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nju su svi koje znam zadovoljiliSig, znas kog jesam zadovoljio? Plavu Viki i to vrlo nedavno.
Pa daj joj kaži da Patka.počasti onda ŠpriceromVjerujem da ima
Not meNju su svi koje znam zadovoljili
Super, nek je proba netko novi nazvati i dogovoriti s njom. Sretno mu bilo. I to je tako lijepo, sretna ona, sretni mi svi. Tako i treba biti.Nju su svi koje znam zadovoljili
Pa naravno da je sretna.. Zena je zaradilaSuper, nek je proba netko novi nazvati i dogovoriti s njom. Sretno mu bilo. I to je tako lijepo, sretna ona, sretni mi svi. Tako i treba biti.
jao boli me zub jao boli me.glavaImam problem s tim jaoo kako ti je velik, jaoo kako sam svrsila, jaoo nikada me nitko nije bolje zadovoljio...
Brate.. Bez obzira sto si platio...
Ako ti je kurac mali mali je, i ja cu ti to rec..
Ako nisam svrsila takoder...
Pa jel vam ego toliko pati da trazite da vas lazu...
Vježbaj...jao boli me zub jao boli me.glava
Ako platiš budem ti osobni trener Ako imaš para naravno nema đabeVježbaj...
Ma je... Ne kazem da nije.. Ali to forsiranje oooh najbolji si do sad... A ono 10.000 kurceva bilo prije tebe...Tako je, ona zaradila, i nas zadovoljila. Win win scenario. Super je ona. Trenutno jedina od domacih kojoj se imam zelju vratiti opet.
A koliko si platio...Super, nek je proba netko novi nazvati i dogovoriti s njom. Sretno mu bilo. I to je tako lijepo, sretna ona, sretni mi svi. Tako i treba biti.
a teško je ženama odglumiti orgazam, mi ne možemoImam problem s tim jaoo kako ti je velik, jaoo kako sam svrsila, jaoo nikada me nitko nije bolje zadovoljio...
Deset tisuča haha.SvaštaMa je... Ne kazem da nije.. Ali to forsiranje oooh najbolji si do sad... A ono 10.000 kurceva bilo prije tebe...
Meni je zadnja rekla...ooo anakonda..rekao sam joj da laže...nije se bunila...Imam problem s tim jaoo kako ti je velik, jaoo kako sam svrsila, jaoo nikada me nitko nije bolje zadovoljio...
Jel to mljac mljac Viki?Nju su svi koje znam zadovoljili
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|