Opet nemoguća komunikacija s tobomVenty jos jednom:Ne plasim te se.
Boli me kurac za tebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet nemoguća komunikacija s tobomVenty jos jednom:Ne plasim te se.
Boli me kurac za tebe.
a znam prsti mi brži od pametiNemoj werdume.. Koga da tuzim kasnije![]()
Mislis iznio smece, oprao ves i ta brijadanas ako sam obavio sve što trebam doma, mogu na orgije neće me nitko pratit![]()
Da tako je maserka i ja sam tak cure zvaoHaha ma nisu te kartice imale brojeveto si ima karticu s impulsima za govornice javne
Kazu neki da nisan jeb ga necemo sad kontrirati recenzijamaKaj se smiješ maserka i ti si mi isto jebozovna
Nemoj komunicirati samnom vise, molim te... Vise nikada... Evo ovako te molimOpet nemoguća komunikacija s tobom
Jbg imaš dobre nogeKazu neki da nisan jeb ga necemo sad kontrirati recenzijama![]()
Ne ... Tada nisam zivila u Splitu vec u rodnom graduOno kad si u Sobreč išla?
Jbg imaš dobre noKazu neki da nisan jeb ga necemo sad kontrirati recenzijama![]()
Pa koji je to rodni gradNe ... Tada nisam zivila u Splitu vec u rodnom gradu![]()
još ako ima mlijeka doma, slobodan sam do jutraMislis iznio smece, oprao ves i ta brija![]()
Tutmplok donjiJbg imaš dobre no
Pa koji je to rodni grad
Opet si nervozna. Ja normalno razgovaram.Nemoj komunicirati samnom vise, molim te... Vise nikada... Evo ovako te molim![]()
Nisam... Samo si mi dosadan i kvaris mi raspolozenjeOpet si nervozna. Ja normalno razgovaram.
Stavi me na ignoreNisam... Samo si mi dosadan i kvaris mi raspolozenje
BudemStavi me na ignore
Što da shvatim. Samo razgovaramo, kad nećeš u pp, onda ovdje.Maserka molim te reci mi kako si rijesavala ovakve slucajeve...
Ja vise ne znam kako da covjeku objasnim da shvati...
A može bit sretan kaj se družio sa tobomNisam... Samo si mi dosadan i kvaris mi raspolozenje
Sta hoces ti uopce od mene?Što da shvatim. Samo razgovaramo, kad nećeš u pp, onda ovdje.
Ništa. Samo odgovaram na tvoje poruke.Sta hoces ti uopce od mene?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|