Opet nemoguća komunikacija s tobomVenty jos jednom:Ne plasim te se.
Boli me kurac za tebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet nemoguća komunikacija s tobomVenty jos jednom:Ne plasim te se.
Boli me kurac za tebe.
a znam prsti mi brži od pametiNemoj werdume.. Koga da tuzim kasnije
Mislis iznio smece, oprao ves i ta brijadanas ako sam obavio sve što trebam doma, mogu na orgije neće me nitko pratit
Da tako je maserka i ja sam tak cure zvaoHaha ma nisu te kartice imale brojeve to si ima karticu s impulsima za govornice javne
Kazu neki da nisan jeb ga necemo sad kontrirati recenzijamaKaj se smiješ maserka i ti si mi isto jebozovna
Nemoj komunicirati samnom vise, molim te... Vise nikada... Evo ovako te molimOpet nemoguća komunikacija s tobom
Jbg imaš dobre nogeKazu neki da nisan jeb ga necemo sad kontrirati recenzijama
Ne ... Tada nisam zivila u Splitu vec u rodnom graduOno kad si u Sobreč išla?
Jbg imaš dobre noKazu neki da nisan jeb ga necemo sad kontrirati recenzijama
Pa koji je to rodni gradNe ... Tada nisam zivila u Splitu vec u rodnom gradu
još ako ima mlijeka doma, slobodan sam do jutraMislis iznio smece, oprao ves i ta brija
Tutmplok donjiJbg imaš dobre no
Pa koji je to rodni grad
Opet si nervozna. Ja normalno razgovaram.Nemoj komunicirati samnom vise, molim te... Vise nikada... Evo ovako te molim
Nisam... Samo si mi dosadan i kvaris mi raspolozenjeOpet si nervozna. Ja normalno razgovaram.
Stavi me na ignoreNisam... Samo si mi dosadan i kvaris mi raspolozenje
BudemStavi me na ignore
Što da shvatim. Samo razgovaramo, kad nećeš u pp, onda ovdje.Maserka molim te reci mi kako si rijesavala ovakve slucajeve...
Ja vise ne znam kako da covjeku objasnim da shvati...
A može bit sretan kaj se družio sa tobomNisam... Samo si mi dosadan i kvaris mi raspolozenje
Sta hoces ti uopce od mene?Što da shvatim. Samo razgovaramo, kad nećeš u pp, onda ovdje.
Ništa. Samo odgovaram na tvoje poruke.Sta hoces ti uopce od mene?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|