pijan se sjetiš adrese odmahApsolutno...morao si se voziti na drugi kraj grada derati se ispod prozora i tući po parlafonu...dok joj ne izađe otac vojno lice sa CZ 7,62...pa se momentalno otrijezniš...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pijan se sjetiš adrese odmahApsolutno...morao si se voziti na drugi kraj grada derati se ispod prozora i tući po parlafonu...dok joj ne izađe otac vojno lice sa CZ 7,62...pa se momentalno otrijezniš...
Lakse je tu neku placipickastu pjesmicu postavitApsolutno...morao si se voziti na drugi kraj grada derati se ispod prozora i tući po parlafonu...dok joj ne izađe otac vojno lice sa CZ 7,62...pa se momentalno otrijezniš...
Da baš si mi jebozovna uhTebe to pali, jel...
Ali i posao je takav... Znaci ja se JEBEM ZA PARE...Ružna riječ
Nazalost mogla sam... Zaboravljas telefonske govornice na kredite i kad ti je najveci problem oce doteci za poziv i zasto bas taj tren ljudi brblje dok zvoni il auto prolazi il nesto trece a ionako se nista nije culo tj jako slabo ,bile su ipak funkcionalne uz sve to.dan danas imam jednu karticu s impulsima za uspomenuBas e. Al najjace sto nisi mogao nazvat ni jednu budalu iz proslosti u sitne sate kad se napijes
E da idem u 3 ujutro na govornicu...Nazalost mogla sam... Zaboravljas telefonske govornice na kredite i kad ti je najveci problem oce doteci za poziv i zasto bas taj tren ljudi brblje dok zvoni il auto prolazi il nesto trece a ionako se nista nije culo tj jako slabo ,bile su ipak funkcionalne uz sve to.dan danas imam jednu karticu s impulsima za uspomenu
jel se sjećaš broja?Nazalost mogla sam... Zaboravljas telefonske govornice na kredite i kad ti je najveci problem oce doteci za poziv i zasto bas taj tren ljudi brblje dok zvoni il auto prolazi il nesto trece a ionako se nista nije culo tj jako slabo ,bile su ipak funkcionalne uz sve to.dan danas imam jednu karticu s impulsima za uspomenu
Venty to je samo rijec ko rijec, ne mora biti ni ruzna ni lijepa, mi joj dajemo na znacenju. Zato sto je vecina stavlja u negativni kontekst, ne moras i ti.Ružna riječ
Ružna riječ
Ja i sad znam par telefona a nemam pojma di sam ostavio auto večeras...pijan se sjetiš adrese odmah
Nemoj vikati na njega cula san te iz Zagreba do Splita sad mis mali...Ali i posao je takav... Znaci ja se JEBEM ZA PARE...
nisam tvoja ni cura, ni prijateljica, ni druzica...
Ako jos netko slucajno nije znaoNemoj vikati na njega cula san te iz Zagreba do Splita sad mis mali...
Opet tvoj strah. Nisam ni tražio.Ali i posao je takav... Znaci ja se JEBEM ZA PARE...
nisam tvoja ni cura, ni prijateljica, ni druzica...
I kad se ne javi, odneseš slušalicu sa sobom.....Nazalost mogla sam... Zaboravljas telefonske govornice na kredite i kad ti je najveci problem oce doteci za poziv i zasto bas taj tren ljudi brblje dok zvoni il auto prolazi il nesto trece a ionako se nista nije culo tj jako slabo ,bile su ipak funkcionalne uz sve to.dan danas imam jednu karticu s impulsima za uspomenu
Jaoo dida moj... Znam kako je... Sve znam.. Mozes obrisat iz telefona ali iz glave i srca nikada...Ja i sad znam par telefona a nemam pojma di sam ostavio auto večeras...
Nije strah jbt e jesi vidio jos koju musteriju osim tebe da me tu smara svaku noc... A svi iz zg su bili kod meneOpet tvoj strah. Nisam ni tražio.
Sad je kasnooo... Nek mi sudee pa sta bude...nemate mogućnost brisanja više imajte to na umu
Kaj se smiješ maserka i ti si mi isto jebozovnaDa baš si mi jebozovna uh
A odi spavaj, ne branim ti.Nije strah jbt e jesi vidio jos koju musteriju osim tebe da me tu smara svaku noc... A svi iz zg su bili kod mene
e sad možeš poslati poruku da ćeš svirati ispred zgrade sa autom do jutra ako ne izađe (Venti ne čitaj ovo)Jaoo dida moj... Znam kako je... Sve znam.. Mozes obrisat iz telefona ali iz glave i srca nikada...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|