Sisata i guzata
Well-known member
Nije jer nisam mogla ostarit primajuci tebe na druzenje za pare jbt..Kažem samo da je sve bezveze ispalo
7 mjeseci dosta... Ides dalje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije jer nisam mogla ostarit primajuci tebe na druzenje za pare jbt..Kažem samo da je sve bezveze ispalo
Svizac nije vidio svoju sjenu, ovo sve ce trajati jos 6 tjedanaOvo se SVE ponavlja...
Venti ja bi volila da ti mogu ikako pomoci s tim al nemogu al pari mi da ti triba sad zagrljaj pa ti evo saljem jedan i meni si ti cool i dalje i ti kreni dalje .. pusti je ..Kažem samo da je sve bezveze ispalo
U redu. Ali to se sve desilo u zadnje vrijeme. Ja sam ti se ispričao.Nije jer nisam mogla ostarit primajuci tebe na druzenje za pare jbt..
7 mjeseci dosta... Ides dalje...
kad si pijana si dobra u sexu, a kad si gladna?Sad sam jos i gladna...
Ma ne zamjeram... Nije bitno vrijeme jao bozeee....U redu. Ali to se sve desilo u zadnje vrijeme. Ja sam ti se ispričao.
Onda nedaj da radim oral..kad si pijana si dobra u sexu, a kad si gladna?
Preskoči oral....kad si pijana si dobra u sexu, a kad si gladna?
treba imati karbonski kondomOnda nedaj da radim oral..
Hvala. Htio bih ti nešto napisati, ali teško mi je sad.Venti ja bi volila da ti mogu ikako pomoci s tim al nemogu al pari mi da ti triba sad zagrljaj pa ti evo saljem jedan i meni si ti cool i dalje i ti kreni dalje .. pusti je ..
Skoro uvijekSig isto mislimo
Venty...Hvala. Htio bih ti nešto napisati, ali teško mi je sad.
Davno sam ti rekao da smo mi samo za birtiju iza pola dva...Skoro uvijek
Smiješno je bilo gdje plakati za kurvom. Sorry.Venty...
Citaj pazljivo...
Ja sam kurva. Smijesno je na forumu za kurve plakati za kurvom.
Eee... Ali najjace vrijeme, najjace...Davno sam ti rekao da smo mi samo za birtiju iza pola dva...
Pa i to... Znaci covjek je platio da bi jebo i sad place jer vise ne moze platitSmiješno je bilo gdje plakati za kurvom. Sorry.
Nisam , vidi na sto su te natjeraliJedem kutiji napolitanki.... Nadam se da ste sretni...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|