Nije baš tako kako priča.Kaze da je davala 50% u seksu s tobom a tebi je i to bilo previse...
Smije ti se i ruga ti se a ti trazis JOŠ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije baš tako kako priča.Kaze da je davala 50% u seksu s tobom a tebi je i to bilo previse...
Smije ti se i ruga ti se a ti trazis JOŠ
Ja na ovom forumu imam ponekad osjecaj kao da sam u onom filmu Groundhog day. Stalno se vrti jedno te isto, pa onda kad pomislis da je to to. Novi tjedan nam pokaze da nije, i sve uvijek kulminira petkomEto sve jasno... Sve objasnila...
Mozemo dalje..
Jest... Pitaj druge decke ovdje...Nije baš tako kako priča.
Ne znam sta ce bit ali znam da je sto se mene i ove situacije tice to to...Ja na ovom forumu imam ponekad osjecaj kao da sam u onom filmu Groundhog day. Stalno se vrti jedno te isto, pa onda kad pomislis da je to to. Novi tjedan nam pokaze da nije, i sve uvijek kulminira petkom
Tj dvojica su "prespavali" kod mene...Jest... Pitaj druge decke ovdje...
Kako im je bilo...
Sta smo radili... S jednim sam se ujutro razisla, nocilo smo skupa...
Ako te zanima toliko...
Pa super, najbitnije je da ne zavlacis nikog.Ne znam sta ce bit ali znam da je sto se mene i ove situacije tice to to...
Nikad nisam... Znaci ja se nikada tu a nikim nisam nasla BEZ NAKNADE..Pa super, najbitnije je da ne zavlacis nikog.
Ja nisam nikad ni bio tako kasnoJest... Pitaj druge decke ovdje...
Kako im je bilo...
Sta smo radili... S jednim sam se ujutro razisla, nocilo smo skupa...
Ako te zanima toliko...
Cuga,zajebancija, po nekoliko butelja za noc, sve i svasta venty... Bolje da ti ne pisem...Ja nisam nikad ni bio tako kasno
Al nisu vozili noćni tramvaji?Tj dvojica su "prespavali" kod mene...
Kad ide prvi, u 5...Al nisu vozili noćni tramvaji?
Imam osjećaj kao da mi nešto zamjerašCuga,zajebancija, po nekoliko butelja za noc, sve i svasta venty... Bolje da ti ne pisem...
Aman covjece ne zamjeram al daj me pusti jbt...Imam osjećaj kao da mi nešto zamjeraš
Groundhoooog daaayAman covjece ne zamjeram al daj me pusti jbt...
Pun oglasnik brojeva
Ja mu dajem pola podruma ,onu polovicu di skupljam miseve ipak ostavljam sebi za masaze da ne razbijam rutinu ljudima da se imaju s cim igrati dok ja po susjedstvu zicam za domestos i rucnike cistea bar mu dajte stan i hranu
A evo strpi se još malo da me ledeni sredi. Ja sam samo htio s tobom normalno razgovarati u pp, ali što god napravim tebe nervira. Nije bilo tako prije nekoliko mjeseci.Aman covjece ne zamjeram al daj me pusti jbt...
Pun oglasnik brojeva
Odvratan okus imaju veg burgeri ,radije cemo skuvat mu nesto proteinsko zdravo svjezebar vaganski burger kad ga iscrpite da se oporavi
Ne smim tu nista pisat sad ... Dodji ti samo pa cemo razmotriti idejeMene ozb interesira ta ideja...
Ono tipa 2 zenske i lik.. Al da je zajebancija jbt..
Imam ja sta za papati s vas dve, no worriesOdvratan okus imaju veg burgeri ,radije cemo skuvat mu nesto proteinsko zdravo svjeze
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|