D
Deleted member 4720
Guest
Neeeeee haahahahahahahahaahahahahah umireeeem nemrem vise.Zato sto me pilis da razgovaramo, da ti dam sansu...
Neda mi se vise ponavljat isto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neeeeee haahahahahahahahaahahahahah umireeeem nemrem vise.Zato sto me pilis da razgovaramo, da ti dam sansu...
Pa ni ja jbt.. Jel mozemo ovak, jel mozemo onak..Neeeeee haahahahahahahahaahahahahah umireeeem nemrem vise.
Pa Sig ih odvezla doma...Al nisu vozili noćni tramvaji?
I pitao sam te možemo li biti frendovi na forumu. I to ti je teško odgovoriti.Zato sto me pilis da razgovaramo, da ti dam sansu...
Da... Tesko mi je... Imas neku sumornu briju....I pitao sam te možemo li biti frendovi na forumu. I to ti je teško odgovoriti.
Odnosno, kako mozes biti samnom frend na forumu jbt. Ili si tu i zajebavas se ili nisi...Da... Tesko mi je... Imas neku sumornu briju....
Jel bilo vrhunsko vino...Cuga,zajebancija, po nekoliko butelja za noc, sve i svasta venty... Bolje da ti ne pisem...
Pa misli na ono tipa, dal ti moze normalno pisati u pp kad mu dodje oko bitnih njemu stvari i zekat se s tobom u pp i tak to. Mislim da na to misli? Frendli sve naravnoOdnosno, kako mozes biti samnom frend na forumu jbt. Ili si tu i zajebavas se ili nisi...
I to sve u zadnjih mjesec, dva. Ne znam šta se desilo.Da... Tesko mi je... Imas neku sumornu briju....
TopJel bilo vrhunsko vino...
.
Cek cek kako se to bude frend na forumu jel ja nesto propustam pa forum ima opciju add ko fejs ili sto ???I pitao sam te možemo li biti frendovi na forumu. I to ti je teško odgovoriti.
Ne... Ja se zajebavam iskljucivo tu...Pa misli na ono tipa, dal ti moze normalno pisati u pp kad mu dodje oko bitnih njemu stvari i zekat se s tobom u pp i tak to. Mislim da na to misli? Frendli sve naravno
Pa kao ti i jaCek cek kako se to bude frend na forumu jel ja nesto propustam pa forum ima opciju add ko fejs ili sto ???![]()
Taman sam napisala ovo se vec dogodilo da odvojeno pisemo ja i ti istu stvar u po minute ( ne tu al bilo je ovo vec )Odnosno, kako mozes biti samnom frend na forumu jbt. Ili si tu i zajebavas se ili nisi...
Frend si ako si niste na pas mater....Cek cek kako se to bude frend na forumu jel ja nesto propustam pa forum ima opciju add ko fejs ili sto ???![]()
Ali zasto to tebe uopce zanima...I to sve u zadnjih mjesec, dva. Ne znam šta se desilo.
Ovo se SVE ponavlja...Taman sam napisala ovo se vec dogodilo da odvojeno pisemo ja i ti istu stvar u po minute ( ne tu al bilo je ovo vec )![]()
Kažem samo da je sve bezveze ispaloAli zasto to tebe uopce zanima...
Nije jer nisam mogla ostarit primajuci tebe na druzenje za pare jbt..Kažem samo da je sve bezveze ispalo
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|