Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srećom nije bilo mobitela do kraja devedesetih....Eee... Ali najjace vrijeme, najjace...
Pa posudit ćemo ako treba...Pa i to... Znaci covjek je platio da bi jebo i sad place jer vise ne moze platit
Ugl japa i u pravim birtijama netko plače uvijek
za tebe ne treba karbon?Nisam , vidi na sto su te natjerali
Meni slatkisi sami skoce u ruke isto ja zatvaram usta ne dam se ,gledam na drugu stranu al nekako nadju put
Znam kako je
Did ti mi paris malo na podvojenu licnost, no svakako ti vise lajkam ovu gdje volis sve oko sebe.Davno sam ti rekao da smo mi samo za birtiju iza pola dva...
Dobro kužim, ti mrziš ovakve kao ja.Venty...
Citaj pazljivo...
Ja sam kurva. Smijesno je na forumu za kurve plakati za kurvom.
Ima za platit ,al ona ne da da dodje pa nemoze platit jer nemoze doc ... Komplicirano je i ja san se pogubilaPa posudit ćemo ako treba...
Da ti si kurva i svi te hoće jebatVenty...
Citaj pazljivo...
Ja sam kurva. Smijesno je na forumu za kurve plakati za kurvom.
češće se mrze ove kao onaDobro kužim, ti mrziš ovakve kao ja.
Bas e. Al najjace sto nisi mogao nazvat ni jednu budalu iz proslosti u sitne sate kad se napijesSrećom nije bilo mobitela do kraja devedesetih....
Eeejjj, nemoj tako biti grub. Ljubav Dida samo ljubavSmiješno je bilo gdje plakati za kurvom. Sorry.
Dragi trenutno sam u fazi da sam više dupla osoba ....Did ti mi paris malo na podvojenu licnost, no svakako ti vise lajkam ovu gdje volis sve oko sebe.
Venty... Niti te volim niti te mrzim...Dobro kužim, ti mrziš ovakve kao ja.
Tebe to pali, jel...Da ti si kurva i svi te hoće jebat
moglo se uvijek doći kod budale domaBas e. Al najjace sto nisi mogao nazvat ni jednu budalu iz proslosti u sitne sate kad se napijes
E a ako znas di zivimoglo se uvijek doći kod budale doma
Apsolutno...morao si se voziti na drugi kraj grada derati se ispod prozora i tući po parlafonu...dok joj ne izađe otac vojno lice sa CZ 7,62...pa se momentalno otrijezniš...Bas e. Al najjace sto nisi mogao nazvat ni jednu budalu iz proslosti u sitne sate kad se napijes
Ružna riječVenty... Niti te volim niti te mrzim...
Ja sam KURVA
Po broju godina ili vidis duplo sve oko sebe?Dragi trenutno sam u fazi da sam više dupla osoba ....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|