D
Deleted member 4720
Guest
Eeejjj, ja sam iz ZG istoNije strah jbt e jesi vidio jos koju musteriju osim tebe da me tu smara svaku noc... A svi iz zg su bili kod mene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeejjj, ja sam iz ZG istoNije strah jbt e jesi vidio jos koju musteriju osim tebe da me tu smara svaku noc... A svi iz zg su bili kod mene
Mirozemo nije.Nije strah jbt e jesi vidio jos koju musteriju osim tebe da me tu smara svaku noc... A svi iz zg su bili kod mene
Kome ti imas sta branit i kome ti pricas sta ce raditA odi spavaj, ne branim ti.
Nisam ja bio kod tebe SigNije strah jbt e jesi vidio jos koju musteriju osim tebe da me tu smara svaku noc... A svi iz zg su bili kod mene
Opet nešto smiješno, smajliji.Kome ti imas sta branit i kome ti pricas sta ce radit
Daa... Smijesno je sto mislis da ti meni mozes rec sta cu ja raditOpet nešto smiješno, smajliji.
Ja jesam ,a jednom prije 15 ak godina uzela sam taksi a bili su tad bolesno skupi opralo me za 8 kilometara al morala san ic provjerit decka koji je iza posla osta s kolegama na picu i" kolegicom" a on je bio lijep zgodan i moj i nije mi se javljao na mobE da idem u 3 ujutro na govornicu...
Svaka cast, toliko zaljubljena nisam bila
Ninja, mislim da si ti zamrznut na -273,15 C.Nisam ja bio kod tebe Sig
čak je dovoljno znati ulicu, kućni broj nije bitane sad možeš poslati poruku da ćeš svirati ispred zgrade sa autom do jutra ako ne izađe (Venti ne čitaj ovo)
Joj jadna opet ti miješam u privatni život. Ne znam zašto me se toliko plašiš.Daa... Smijesno je sto mislis da ti meni mozes rec sta cu ja radit
Ee malo ih je bilo iskidanih... A kad netko ceka red isto bas na " tvojoj " pa nemos pricat jer ti ovi iza puse za vratom i nabije presing i nervozu.. neka ..lipa su to vrimena bila istoI kad se ne javi, odneseš slušalicu sa sobom.....
Jaooo.... Svaka cast... Ja sam htjela otic do bivseg kao ono znas u donjem vesu, samo ogrtac i da isceniram da se pomirimo al ono sve danas ce kisa, sutra vjetar, pa prekosutra cuJa jesam ,a jednom prije 15 ak godina uzela sam taksi a bili su tad bolesno skupi opralo me za 8 kilometara al morala san ic provjerit decka koji je iza posla osta s kolegama na picu i" kolegicom" a on je bio lijep zgodan i moj i nije mi se javljao na mob
Prvo sam morala pjesice iz naseg stana do kolodvora 20 min a onda 8 km do tog kafica navodnog samo da se uvjerim ,stajala san tamo po kisi iza nekog zidica spijunirala i otisla ca istim taksijem nazad . On je dosa po ure iza mene ,danas mi je smisno tad nisam bila normalna ne bi sad to napravila da znam da je netko s 5 cura pitala bi ga jel imas kljuc od stana il ces da ti ga ispod tapeta..
Ono kad si u Sobreč išla?Ja jesam ,a jednom prije 15 ak godina uzela sam taksi a bili su tad bolesno skupi opralo me za 8 kilometara al morala san ic provjerit decka koji je iza posla osta s kolegama na picu i" kolegicom" a on je bio lijep zgodan i moj i nije mi se javljao na mob
Prvo sam morala pjesice iz naseg stana do kolodvora 20 min a onda 8 km do tog kafica navodnog samo da se uvjerim ,stajala san tamo po kisi iza nekog zidica spijunirala i otisla ca istim taksijem nazad . On je dosa po ure iza mene ,danas mi je smisno tad nisam bila normalna ne bi sad to napravila da znam da je netko s 5 cura pitala bi ga jel imas kljuc od stana il ces da ti ga ispod tapeta..
Venty jos jednom:Ne plasim te se.Joj jadna opet ti miješam u privatni život. Ne znam zašto me se toliko plašiš.
Haha ma nisu te kartice imale brojeve to si ima karticu s impulsima za govornice javnejel se sjećaš broja?
Nemoj werdume.. Koga da tuzim kasnijee sad možeš poslati poruku da ćeš svirati ispred zgrade sa autom do jutra ako ne izađe (Venti ne čitaj ovo)
Laku noc ljudi, laku noc, multipla Dida
danas ako sam obavio sve što trebam doma, mogu na orgije neće me nitko pratitJa jesam ,a jednom prije 15 ak godina uzela sam taksi a bili su tad bolesno skupi opralo me za 8 kilometara al morala san ic provjerit decka koji je iza posla osta s kolegama na picu i" kolegicom" a on je bio lijep zgodan i moj i nije mi se javljao na mob
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|