Sisata i guzata
Well-known member
Ali ja tebi odgovaram.. Ti pocinjes...Ništa. Samo odgovaram na tvoje poruke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ja tebi odgovaram.. Ti pocinjes...Ništa. Samo odgovaram na tvoje poruke.
A mogu ti blok listu pokazat kad dodjes imat ces sto citat i listati... Zavrse tamo pa pisu " lipe " recenzije po Split temi eto tako ti je slijed dogadjaja... Neki i bez toga.. nekima sam dala priliku za drugi put da se unormale al najcesce se ispostavi greska..Maserka molim te reci mi kako si rijesavala ovakve slucajeve...
Ja vise ne znam kako da covjeku objasnim da shvati...
Jel može neka pomoć?Sta hoces ti uopce od mene?
MozeeJel može neka pomoć?
Ne moraš odgovarati.Ali ja tebi odgovaram.. Ti pocinjes...
Pomoć je bila za pitanje " Što hoćeš od mene?"
Pa daa..Pomoć je bila za pitanje " Što hoćeš od mene?"
Joker zovi ... Ja imam karticu s impulsima neka netko nadje javnu govornicu pitat cemo nekog ko znaPomoć je bila za pitanje " Što hoćeš od mene?"
Pa jel može više odgovora pa da izabere neki?Pa daa..
Moze abcdPa jel može više odgovora pa da izabere neki?
Mislim da je dugo bila jedna ispred salona?Joker zovi ... Ja imam karticu s impulsima neka netko nadje javnu govornicu pitat cemo nekog ko zna
Ne znam u Splitu sam tek 13 godina mozda i je pitat cu ove starije susjede oni bi mogli znat ..Mislim da je dugo bila jedna ispred salona?
u muzeju poštanske opremeJoker zovi ... Ja imam karticu s impulsima neka netko nadje javnu govornicu pitat cemo nekog ko zna
Pa zamijenite se...ti se dopisuj sa Ventijem a Sig nek rješava ovu tvoju...Hej Sig imam i ja takvu situaciju kao Venti i meni je draga cura kojoj sam platio za sex.Znači mi se dopisujemo i rekla mi je da sam ja njoj isto drag i šalje mi smajliče i srčeka ali mi je rekla da neželi obveze ikakve samnom nego samo sex za pare
a onda bar izgubite junački a ne ko vagineNinja nemoj biti drag, ne valja to, mi smo na gubitničkoj strani.
Da Venti tak je i ja sam sa tom curom imao najbolji sex u životuŠto si pristojniji to te više ponižavaju.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|