Sisata i guzata
Well-known member
Da te drugi meni kraooo. Boli sto sam zadnji saznaoooo...
Sta je bilo bilo je
Zeno moga sna...
Boli kad se voli pogresna...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigi da ćujem komentar moje situacije ajdeNe boliii sto nisam znaooo
Da te drugi meni kraooo. Boli sto sam zadnji saznaoooo...
Sta je bilo bilo je
Zeno moga sna...
Boli kad se voli pogresna...
Kakve situacije, zena je rekla da ne zeli nista s tobom osim seks za pareSigi da ćujem komentar moje situacije ajde
Da rekla je da neželi. obvezu samnom ali mi je rekka da sam joj drag i da misli na mene i da nije kurva da ona nema klijente kužišKakve situacije, zena je rekla da ne zeli nista s tobom osim seks za pare
A samo za tebe je kurva, s drugima se jebe za dzabe, tebi naplacuje ili?Da rekla je da neželi. obvezu samnom ali mi je rekka da sam joj drag i da misli na mene i da nije kurva da ona nema klijente kužiš
Gle ja sam u danu znala poslat 50 srceka na 50 brojeva... Tako da....A samo za tebe je kurva, s drugima se jebe za dzabe, tebi naplacuje ili?
Gle ja sam u danu znala poslat 50 srceka na 50 brojeva... Tako da....
Gle kad sam ju pitao jel se jebe sa drugima rekla je da nema vremena a da joj pare trebaju za stanarinuA samo za tebe je kurva, s drugima se jebe za dzabe, tebi naplacuje ili?
Možda je on jedini klijent...tkzv exclusivaA samo za tebe je kurva, s drugima se jebe za dzabe, tebi naplacuje ili?
Di si je naša?Gle kad sam ju pitao jel se jebe sa drugima rekla je da nema vremena a da joj pare trebaju za stanarinu
Da da... I meni su trebale.....Gle kad sam ju pitao jel se jebe sa drugima rekla je da nema vremena a da joj pare trebaju za stanarinu
Na ljubavnom oglasnikuDi si je naša?
Btw patka da si ovo nocas pustio bio bi pobjednik veceriIzvinite...
Vrijeme je... Kisa pada, 4 ujutro
Sa optuzujucim tonovima...
Hihi cmokićBtw patka da si ovo nocas pustio bio bi pobjednik veceri
Tel: 064/677-677
|
|
|
|