Kozjak Dida
Well-known member
Nije još u paklu, tu je na forumu....Tko je najperverzniji žitelj pakla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije još u paklu, tu je na forumu....Tko je najperverzniji žitelj pakla?
Di im je udruga? Ko vodi?Mozda netko od blokiranih![]()
Dobronamjeran savjet da se ne uključio u glupim raspravama u ovoj grupi se nalazi u ovom vrlo poučnom videouratku:Tko je najperverzniji žitelj pakla?
Htjedoh reći da se ne uključiš... glupi autocorrectDobronamjeran savjet da se ne uključio u glupim raspravama u ovoj grupi se nalazi u ovom vrlo poučnom videouratku:
Koga izaberu... Nisu citali onaj priručnikDi im je udruga? Ko vodi?
Onaj za idiote?Koga izaberu... Nisu citali onaj priručnik![]()
Taj da..Onaj za idiote?
Bok Sigi kak si ?Taj da..![]()
Kaze se Bok Sigi i ostaliBok Sigi kak si ?
Znaci ti si jedan od onih što love u čoporu, a kad idu doma jedan drugom predbacuju "ne ti si zajebo, " ............... Nema boljeg lova nego kad loviš solo, ako i ne uloviš ništa ne predbacuješ si.Ja nikad nisam razumio likove koji su mogli sami doći u disco...dobro, bolje i to nego ostati doma ali...
Pa kaj ima loše u tome ja sam puno puta išao sam u discoZnaci ti si jedan od onih što love u čoporu, a kad idu doma jedan drugom predbacuju "ne ti si zajebo, " ............... Nema boljeg lova nego kad loviš solo, ako i ne uloviš ništa ne predbacuješ si.
A i ako ides van samo da ulovis nesto to se vidiiiiiPa ako je zenska ekipa kako ces sam uletit... Mislim meni bi bilo gle pacenika...
E i sta kad te zapazi....Pa neću uletit čekat ću da ona mene zapazi haha
baš na to se i računa, jadnik, i onda vaša ženska podsvjest da ga zaštitite, ili je možda bolje ti i frendica a dojebu vam se pet frajera gdje se svi grebu oko one zgodnije???Pa ako je zenska ekipa kako ces sam uletit... Mislim meni bi bilo gle pacenika...
I to duplo...i onda ga zamoli za ples...E i sta kad te zapazi....
Da ti pice posalje![]()
Hahh al fakat nemam poriv da stitim muskarca... Druga kombinacija bolja, pa nek bolja pobjedi...baš na to se i računa, jadnik, i onda vaša ženska podsvjest da ga zaštitite, ili je možda bolje ti i frendica a dojebu vam se pet frajera gdje se svi grebu oko one zgodnije???
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|