Kozjak Dida
Well-known member
Nije još u paklu, tu je na forumu....Tko je najperverzniji žitelj pakla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije još u paklu, tu je na forumu....Tko je najperverzniji žitelj pakla?
Di im je udruga? Ko vodi?Mozda netko od blokiranih
Dobronamjeran savjet da se ne uključio u glupim raspravama u ovoj grupi se nalazi u ovom vrlo poučnom videouratku:Tko je najperverzniji žitelj pakla?
Htjedoh reći da se ne uključiš... glupi autocorrectDobronamjeran savjet da se ne uključio u glupim raspravama u ovoj grupi se nalazi u ovom vrlo poučnom videouratku:
Koga izaberu... Nisu citali onaj priručnikDi im je udruga? Ko vodi?
Onaj za idiote?Koga izaberu... Nisu citali onaj priručnik
Taj da..Onaj za idiote?
Bok Sigi kak si ?Taj da..
Kaze se Bok Sigi i ostaliBok Sigi kak si ?
Znaci ti si jedan od onih što love u čoporu, a kad idu doma jedan drugom predbacuju "ne ti si zajebo, " ............... Nema boljeg lova nego kad loviš solo, ako i ne uloviš ništa ne predbacuješ si.Ja nikad nisam razumio likove koji su mogli sami doći u disco...dobro, bolje i to nego ostati doma ali...
Pa kaj ima loše u tome ja sam puno puta išao sam u discoZnaci ti si jedan od onih što love u čoporu, a kad idu doma jedan drugom predbacuju "ne ti si zajebo, " ............... Nema boljeg lova nego kad loviš solo, ako i ne uloviš ništa ne predbacuješ si.
A i ako ides van samo da ulovis nesto to se vidiiiiiPa ako je zenska ekipa kako ces sam uletit... Mislim meni bi bilo gle pacenika...
E i sta kad te zapazi....Pa neću uletit čekat ću da ona mene zapazi haha
baš na to se i računa, jadnik, i onda vaša ženska podsvjest da ga zaštitite, ili je možda bolje ti i frendica a dojebu vam se pet frajera gdje se svi grebu oko one zgodnije???Pa ako je zenska ekipa kako ces sam uletit... Mislim meni bi bilo gle pacenika...
I to duplo...i onda ga zamoli za ples...E i sta kad te zapazi....
Da ti pice posalje
Hahh al fakat nemam poriv da stitim muskarca... Druga kombinacija bolja, pa nek bolja pobjedi...baš na to se i računa, jadnik, i onda vaša ženska podsvjest da ga zaštitite, ili je možda bolje ti i frendica a dojebu vam se pet frajera gdje se svi grebu oko one zgodnije???
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|