E jbg nevolim ni ja dok nepopijem 5-6...a onda sam najpametniji...naj jaci..znam i pjevati...Ma ono ne bi se tri hrvala.. Obicno se jedan istakne u prici... Ma ja ne volim zapravo s nikim nepoznatim uzivo komunicirati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jbg nevolim ni ja dok nepopijem 5-6...a onda sam najpametniji...naj jaci..znam i pjevati...Ma ono ne bi se tri hrvala.. Obicno se jedan istakne u prici... Ma ja ne volim zapravo s nikim nepoznatim uzivo komunicirati
Jbt ee kad sebe citam...Njima tarifa 30 % gore.
Ja se napalim ful... Al ful.. Alkohol lose djeluje na meneE jbg nevolim ni ja dok nepopijem 5-6...a onda sam najpametniji...naj jaci..znam i pjevati...
Moze bit da mene pali ta lagana dominacija nada mnom.. Ali ne sa svima
ali tako je to kada su tjelesne strasti i emocije u pitanju. tek kad se desi zajeb onda shvatiš 'tako je to valjda' i sagledavaš stvari barem malo objektivnije.Jbt ee kad sebe citam...
Nije ni cudno da ljudi ne znaju na cemu su samnom... Sve nesto subjektivno...
Kompliment od mlade dame u neko doba noći " Ti znaš samo piti i vikati !"E jbg nevolim ni ja dok nepopijem 5-6...a onda sam najpametniji...naj jaci..znam i pjevati...
Sve je mogućeMoze bit da mene pali ta lagana dominacija nada mnom.. Ali ne sa svima
Pa objektivno uvijek biram pogresnoali tako je to kada su tjelesne strasti i emocije u pitanju. tek kad se desi zajeb onda shvatiš 'tako je to valjda' i sagledavaš stvari barem malo objektivnije.
Pa ima tu na forumu i samo-objektivnih...Jbt ee kad sebe citam...
Nije ni cudno da ljudi ne znaju na cemu su samnom... Sve nesto subjektivno...
vrlo jednostavan savjet 'enjoy the ride' ili ono što je rekao Theodore Roosevelt: 'začepi usta i drži toljagu sa sobom'.Pa objektivno uvijek biram pogresno
Doslovnovrlo jednostavan savjet 'enjoy the ride' ili ono što je rekao Theodore Roosevelt: 'začepi usta i drži toljagu sa sobom'.
verbum sat iliti 'tako je govorio još jedna budala na forumu' (u 8 vrlo debelih i pljesnivih tomova)vrlo jednostavan savjet 'enjoy the ride' ili ono što je rekao Theodore Roosevelt: 'začepi usta i drži toljagu sa sobom'.
jeb'ga, život nikoga nije mazio, a kivni smo na one koji su uvijek živjeli lagodno.Doslovno
seksualni objekti u stvari...ove rijetke žene ovdje su zbilja oborene razinom tesoterona i muževnošću među forumašima.Pa ima tu na forumu i samo-objektivnih...
Tko kivan Patak haha moš mislitijeb'ga, život nikoga nije mazio, a kivni smo na one koji su uvijek živjeli lagodno.
I ženama je valjda najmilije ovdje promatrati koliko finih momaka ima u Varaždinu, Istri i susjednome BiH! I misle si 'vrijeme je za sijanje sjemena' (kako je rekao pokojni fra. Anto Baković iz populacijskog pokreta)seksualni objekti u stvari...ove rijetke žene ovdje su zbilja oborene razinom tesoterona i muževnošću među forumašima.
Muškarčina do muškarčine!
Hoćeš kazati da Sig i kolegice u neku ruku rade i dobra djela?I ženama je valjda najmilije ovdje promatrati koliko finih momaka ima u Varaždinu, Istri i susjednome BiH! I misle si 'vrijeme je za sijanje sjemena' (kako je rekao pokojni fra. Anto Baković iz populacijskog pokreta)
Karitativna djela...milost.Hoćeš kazati da Sig i kolegice u neku ruku rade i dobra djela?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|