toxic
New member
a kad idem van da ništa ne ulovim nego da proširim krug frendova i frendica, jel se i to odmah vidi?A i ako ides van samo da ulovis nesto to se vidiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kad idem van da ništa ne ulovim nego da proširim krug frendova i frendica, jel se i to odmah vidi?A i ako ides van samo da ulovis nesto to se vidiiiii
A basI to duplo...i onda ga zamoli za ples...
Što se tiče lova ja sam od onih kojem moraš donijeti gotovo i već pripremljeno ili omamljeno..jbg nismo svi tješitelji...ovo je pisano u vezi toga da mogu piti samo u društvu...od 1001 pijanstva u životu, možda sam se 2 puta napio sam...Znaci ti si jedan od onih što love u čoporu, a kad idu doma jedan drugom predbacuju "ne ti si zajebo, " ............... Nema boljeg lova nego kad loviš solo, ako i ne uloviš ništa ne predbacuješ si.
Ma neee... Zajebancija opusteno, to je super sve... Nego znas na sto mislim.. Kad ti se nakaci netko i ono do kraja veceri te hoce zenit a to hoce jer je ocajankak da objasnima kad idem van da ništa ne ulovim nego da proširim krug frendova i frendica, jel se i to odmah vidi?
Ma ne ja ću njoj platit pićeE i sta kad te zapazi....
Da ti pice posalje
eh sad, nisam mislio na bolesnikeMa neee... Zajebancija opusteno, to je super sve... Nego znas na sto mislim.. Kad ti se nakaci netko i ono do kraja veceri te hoce zenit a to hoce jer je ocajankak da objasnim
Kad ti izvadi vozačku sa slikom iz 2008 gdje ima lepršavu dugu crnu kosu koja je netragom nestala...Ma neee... Zajebancija opusteno, to je super sve... Nego znas na sto mislim.. Kad ti se nakaci netko i ono do kraja veceri te hoce zenit a to hoce jer je ocajankak da objasnim
Ma ono kad ti isprica sve u jednoj veceri pa ti gura ruzu u ruke nedaj boze da ne prihvatis... Pa ljubomori prvu vecer ako s nekim pricas... Jaooo...eh sad, nisam mislio na bolesnike
Desilo se..Kad ti izvadi vozačku sa slikom iz 2008 gdje ima lepršavu dugu crnu kosu koja je netragom nestala...
Znači brzo možeš uočiti posesivnost?Ma ono kad ti isprica sve u jednoj veceri pa ti gura ruzu u ruke nedaj boze da ne prihvatis... Pa ljubomori prvu vecer ako s nekim pricas... Jaooo...
Mogu ali dzabe miZnači brzo možeš uočiti posesivnost?
Pa nisu ti baš frendovi ako se moraš i sa njima boriti...ili jesu, al uvijek za njih netko mora probiti led?hipotetska situacija, SiG zapazim te negdje i nabacujem ti se, ti reagiraš, ni da ni ne, sad jel mi treba da se hrvam sa još tri svoja frenda kojima se isto sviđaš i istovremeno tebe obrađujem??
Ma ono ne bi se tri hrvala.. Obicno se jedan istakne u prici... Ma ja ne volim zapravo s nikim nepoznatim uzivo komuniciratihipotetska situacija, SiG zapazim te negdje i nabacujem ti se, ti reagiraš, ni da ni ne, sad jel mi treba da se hrvam sa još tri svoja frenda kojima se isto sviđaš i istovremeno tebe obrađujem??
Ne vjerujem da imaš ili imala posesivne klijente?Mogu ali dzabe mi
Samo malo mozda posesivneNe vjerujem da imaš ili imala posesivne klijente?
Vještica.Vidis u jednom slucaju me napalila posesivnost a u drugom kod ludog J iz Neca npr me prestrasila i dala sam mu lazni broj.. Ko je tu lud
Njima tarifa 30 % gore.Samo malo mozda posesivne
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|