ja govorim o onome što znamoZato sto ne znamo sta je sve jos osim toga jos u pozadini a je sigurno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja govorim o onome što znamoZato sto ne znamo sta je sve jos osim toga jos u pozadini a je sigurno...
u ponedjeljak ćemo na predavanju, školsku haljinicu moraš obući...ja ponesem ravnalo...E pisem kad dodem kuci tesko mi ovako
Dakle... Lika je sjebala prvenstveno pohlepa uzrokovana kompleksima iz proslosti, a potom losa poslovna logika.. Mi ne znamo sta se tu sve desavalo ali nezasitnost im je problem br 1 pa sve drugo... Previse ljudi upletenih itd...u ponedjeljak ćemo na predavanju, školsku haljinicu moraš obući...ja ponesem ravnalo...
Ako je ulazio u kombinacije s nekim morao je znat da ce to morat ispostovat...Dakle... Lika je sjebala prvenstveno pohlepa uzrokovana kompleksima iz proslosti, a potom losa poslovna logika.. Mi ne znamo sta se tu sve desavalo ali nezasitnost im je problem br 1 pa sve drugo... Previse ljudi upletenih itd...
O mrtvima sve najbolje, al da je bio čist nije. Ne vrijedi rasprava s tobom. Raspravljati s tobom mi je isto ko da i sa zidom raspravljam.Samo cekam da napises jos da bandic nije bio covjek od naroda, i da je bio lopov takodjer :/
Zato nema kombinacija. Kad ja dogovoram s nekim nešto ocu točno znat šta će bit i za kolko para. Kad mi kazes vidit ces ne neću doc neda mi se gledat isto kad one spanjolke kazu 30 min 1 cum 1000 1 cum 1 h 1500-700 kako koja 1 h 2 cum 2000 kn. I onda sere ds preporuča 2 cuma da ce biti to najbolji cum u mom životu a šta ona zna šta ce bit ajd bježi tam ako neces normalno, a za 2000 kn neku možeš i 2 h jebatAko je ulazio u kombinacije s nekim morao je znat da ce to morat ispostovat...
Satkazam druze... sarkazam. Ali to nije za svakoga o mrtvim sve najbolje? Ko ga jebeO mrtvima sve najbolje, al da je bio čist nije. Ne vrijedi rasprava s tobom. Raspravljati s tobom mi je isto ko da i sa zidom raspravljam.
ja pričam o zvaničnim činjenicama ostalo ne mogu komentiratiDakle... Lika je sjebala prvenstveno pohlepa uzrokovana kompleksima iz proslosti, a potom losa poslovna logika.. Mi ne znamo sta se tu sve desavalo ali nezasitnost im je problem br 1 pa sve drugo... Previse ljudi upletenih itd...
jel mrtav? ! njemu bi se isplatilo napravit plastičnu operaciju i u ercegovinuSatkazam druze... sarkazam. Ali to nije za svakoga o mrtvim sve najbolje? Ko ga jebe
on je imao odličnu poslovnu politiku to mu se jedino nemože osporiti...Dakle... Lika je sjebala prvenstveno pohlepa uzrokovana kompleksima iz proslosti, a potom losa poslovna logika.. Mi ne znamo sta se tu sve desavalo ali nezasitnost im je problem br 1 pa sve drugo... Previse ljudi upletenih itd...
Bandic zivi vjecno !!!jel mrtav? ! njemu bi se isplatilo napravit plastičnu operaciju i u ercegovinu
Onda je bio pizda koja nije odrzala rijec...on je imao odličnu poslovnu politiku to mu se jedino nemože osporiti...
a to je posebna priča...Bandic zivi vjecno !!
prije bi reko da drugi nisu održali riječOnda je bio pizda koja nije odrzala rijec...
Ali jbg - kombinacije...prije bi reko da drugi nisu održali riječ
Nakon jebanja, nema kajanjaali bolje šutit vidim da se ne može brisat više, jbt
Mene to nikad nije smetalo kad je o politici rijecali bolje šutit vidim da se ne može brisat više, jbt
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|