nije to politikaMene to nikad nije smetalo kad je o politici rijec
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije to politikaMene to nikad nije smetalo kad je o politici rijec
nema ali može biti objašnjavanjaNakon jebanja, nema kajanja
Tj bilo kakvo osudivanje kriminalaca...nije to politika
nemoj završit ću u uskokuTj bilo kakvo osudivanje kriminalaca...
Svrati na index Werume da radimo lom
reći ću da si mi ti sve reklanemoj završit ću u uskoku
Mozeee.... Pozovi se na menereći ću da si mi ti sve rekla
evo i Tomašević je bio aktivist, nije ti loš planNe stvarno...time cu se aktivno baviti tek iza cetrdesete... Do tad samo kao aktivist prosvjednik i komentator... Ali nemam jos takvih ambicija
Ja pratim radnicku frontu od 2017 godine... Dok su jos piskarali po facebooku i ja skupa s njima... Ali premlada da mi ovaj narod crpi energiju... A uzalud....evo i Tomašević je bio aktivist, nije ti loš plan
bit ćeš gradonačelnica duže od bandića, kad te pripremimJa pratim radnicku frontu od 2017 godine... Dok su jos piskarali po facebooku i ja skupa s njima... Ali premlada da mi ovaj narod crpi energiju... A uzalud....
Likusa do mene jede lignje a meni se riga....Boze kako ja ne volim lignje... Mislim bas na lignje... Ne kao osobu lignju
Zasto?Boze kako ja ne volim lignje... Mislim bas na lignje... Ne kao osobu lignju
nutritivna vrijednost katastrofa, mast kolesterol ufffBoze kako ja ne volim lignje... Mislim bas na lignje... Ne kao osobu lignju
Miris lignjinutritivna vrijednost katastrofa, mast kolesterol ufff
jedino iz mora što nije zdravoZasto?
Ma fuujjj....jedino iz mora što nije zdravo
ja ih volim ali su sranjeMa fuujjj....
Ma neki tezak miris brate cijeli lokal smrdija ih volim ali su sranje
To su moji općeniti grijesi.+ imaš još jednu grešku za ispraviti . To je ova da javno iznosiš svoje grijehove. Grijeh je govoriti grijehove bilo kome tko nije svećenik. Grijeh možeš jedino reci na ispovjedi svećeniku i nikom drugom.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|