pržene ili na žaru?Ma neki tezak miris brate cijeli lokal smrdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pržene ili na žaru?Ma neki tezak miris brate cijeli lokal smrdi
Nije to do lignji nego do starog uljaMa neki tezak miris brate cijeli lokal smrdi
Fuuj....Nije to do lignji nego do starog ulja
I oblik je ono .... Ne bih to stavila u usta...Fuuj....
jedino iz mora što nije zdravo
Kao da su nekom obrezali kitu jelI oblik je ono .... Ne bih to stavila u usta...
Ja sam ukrao samo par sitnih stvarčica (ispod 100 kn) u supermarketu i to dok sam bio mlađi i bez para.Nije isto sto je on ukrao u dućanu neke gluposti koje su možda max 100 kn vrijednosti i Mamić i ostali koji su ukrali milijune i milujene eura
Sad sam i sliku dobila...Kao da su nekom obrezali kitu jel
ma ona jede smeće iz mora puna je plastike a kolesterola ima kao mesoThe Origin of Calamari and Surprising Health Benefits — Timoti's
Often made with European squid, calamari is prepared by first cleaning the squid. It is then battered, deep-fried and seasoned with lemon and parsley. Check out a few surprising health benefits of one of our most consumed appetizers.www.timotis.com
Kolesterol nije problem ako ga ne jedes previse i cestoma ona jede smeće iz mora puna je plastike a kolesterola ima kao meso
SiG ne idi u politiku. Izgorit ćeš. Politika je rezervirana za pokvarene ljude.Ja pratim radnicku frontu od 2017 godine... Dok su jos piskarali po facebooku i ja skupa s njima... Ali premlada da mi ovaj narod crpi energiju... A uzalud....
istina ali lignja ima baš onaj loš kolesterolKolesterol nije problem ako ga ne jedes previse i cesto
zar politika nije kurva?SiG ne idi u politiku. Izgorit ćeš. Politika je rezervirana za pokvarene ljude.
Ma zato se i ne nerviram oko toga vise... Tj od zadnjih izbora vise ne...SiG ne idi u politiku. Izgorit ćeš. Politika je rezervirana za pokvarene ljude.
Ima, isto kao i pileca jetra, nista sto nase tijelo ne moze rjesiti ako je pretjerujes s time. Jednom mjesecno no problemistina ali lignja ima baš onaj loš kolesterol
Jao pileca jetra, tj bilo cija jetraIma, isto kao i pileca jetra, nista sto nase tijelo ne moze rjesiti ako je pretjerujes s time. Jednom mjesecno no problem
Al protiv dobre kobase nemas nista protiv jel tako?Jao pileca jetra, tj bilo cija jetra
Al protiv dobre kobase nemas nista protiv jel tako?
Kobase u prenesenom znacenju
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|