u ponedjeljak ćemo na predavanju, školsku haljinicu moraš obući...ja ponesem ravnalo...E pisem kad dodem kuci tesko mi ovako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u ponedjeljak ćemo na predavanju, školsku haljinicu moraš obući...ja ponesem ravnalo...E pisem kad dodem kuci tesko mi ovako
Dakle... Lika je sjebala prvenstveno pohlepa uzrokovana kompleksima iz proslosti, a potom losa poslovna logika.. Mi ne znamo sta se tu sve desavalo ali nezasitnost im je problem br 1 pa sve drugo... Previse ljudi upletenih itd...u ponedjeljak ćemo na predavanju, školsku haljinicu moraš obući...ja ponesem ravnalo...
Ako je ulazio u kombinacije s nekim morao je znat da ce to morat ispostovat...Dakle... Lika je sjebala prvenstveno pohlepa uzrokovana kompleksima iz proslosti, a potom losa poslovna logika.. Mi ne znamo sta se tu sve desavalo ali nezasitnost im je problem br 1 pa sve drugo... Previse ljudi upletenih itd...
O mrtvima sve najbolje, al da je bio čist nije. Ne vrijedi rasprava s tobom. Raspravljati s tobom mi je isto ko da i sa zidom raspravljam.Samo cekam da napises jos da bandic nije bio covjek od naroda, i da je bio lopov takodjer :/
Zato nema kombinacija. Kad ja dogovoram s nekim nešto ocu točno znat šta će bit i za kolko para. Kad mi kazes vidit ces ne neću doc neda mi se gledat isto kad one spanjolke kazu 30 min 1 cum 1000 1 cum 1 h 1500-700 kako koja 1 h 2 cum 2000 kn. I onda sere ds preporuča 2 cuma da ce biti to najbolji cum u mom životu a šta ona zna šta ce bit ajd bježi tam ako neces normalno, a za 2000 kn neku možeš i 2 h jebatAko je ulazio u kombinacije s nekim morao je znat da ce to morat ispostovat...
Satkazam druze... sarkazam. Ali to nije za svakogaO mrtvima sve najbolje, al da je bio čist nije. Ne vrijedi rasprava s tobom. Raspravljati s tobom mi je isto ko da i sa zidom raspravljam.
 o mrtvim sve najbolje? Ko ga jebe
 o mrtvim sve najbolje? Ko ga jebe 
ja pričam o zvaničnim činjenicama ostalo ne mogu komentiratiDakle... Lika je sjebala prvenstveno pohlepa uzrokovana kompleksima iz proslosti, a potom losa poslovna logika.. Mi ne znamo sta se tu sve desavalo ali nezasitnost im je problem br 1 pa sve drugo... Previse ljudi upletenih itd...
jel mrtav? ! njemu bi se isplatilo napravit plastičnu operaciju i u ercegovinuSatkazam druze... sarkazam. Ali to nije za svakogao mrtvim sve najbolje? Ko ga jebe

on je imao odličnu poslovnu politiku to mu se jedino nemože osporiti...Dakle... Lika je sjebala prvenstveno pohlepa uzrokovana kompleksima iz proslosti, a potom losa poslovna logika.. Mi ne znamo sta se tu sve desavalo ali nezasitnost im je problem br 1 pa sve drugo... Previse ljudi upletenih itd...
Bandic zivi vjecno !!!jel mrtav? ! njemu bi se isplatilo napravit plastičnu operaciju i u ercegovinu
Onda je bio pizda koja nije odrzala rijec...on je imao odličnu poslovnu politiku to mu se jedino nemože osporiti...
a to je posebna priča...Bandic zivi vjecno !!
prije bi reko da drugi nisu održali riječOnda je bio pizda koja nije odrzala rijec...
Ali jbg - kombinacije...prije bi reko da drugi nisu održali riječ
Nakon jebanja, nema kajanjaali bolje šutit vidim da se ne može brisat više, jbt

Mene to nikad nije smetalo kad je o politici rijecali bolje šutit vidim da se ne može brisat više, jbt

nije to politikaMene to nikad nije smetalo kad je o politici rijec
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   |