mamurna si, od ponedjeljka možemo sa predavanjem....Hm.... Pojasni![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mamurna si, od ponedjeljka možemo sa predavanjem....Hm.... Pojasni![]()
Ma nisam... Proslo me daavnoo...mamurna si, od ponedjeljka možemo sa predavanjem....
I moj frend je ukrao kutiju cigareta, kutiju kondoma sladoled i upaljač pa nikom nis možda šteta cca 63 kn.Da ali svejedno je ukrao....
Ja bas nikad nista...ni kao klinka...I moj frend je ukrao kutiju cigareta, kutiju kondoma sladoled i upaljač pa nikom nis možda šteta cca 63 kn.
slažem seJa mislim da sam u dobiti jer neke stvari nisu vrijedne nerviranja, isto tako pare neke stvari ne mogu opravdat...
Nema veze donio ili ne lopov je lopov. Neće se promjenit nema njima promjene kolko god tvrdili. Sve bi ja njih na goli otok poslao da robuju tamo bez hrane i vode. Nek se snađu za hranu i vodu ili nek crknu od gladi.a di si baš našao mamića koji je nešto novaca dovuko u rh
imaš nadana i sanadera koji su zagrabili u našu blagajnu i ovaj prvi otišo lovit zvijeri po svijetu a garažu napunio wc papirom..bolesnik
a sanader je dao maznut sliku iz splitskog muzeja da mu bude doma ...koji smradovi
mamiću su sami ljudi dali novac nije ga ukrao, kao što i Sig daju, nitko ih nije na to tjerao...Nema veze donio ili ne lopov je lopov. Neće se promjenit nema njima promjene kolko god tvrdili. Sve bi ja njih na goli otok poslao da robuju tamo bez hrane i vode. Nek se snađu za hranu i vodu ili nek crknu od gladi.
Ne razumijes ti to... to su poslovni ljudi. Isto kao i bandic(t)a di si baš našao mamića koji je nešto novaca dovuko u rh
imaš nadana i sanadera koji su zagrabili u našu blagajnu i ovaj prvi otišo lovit zvijeri po svijetu a garažu napunio wc papirom..bolesnik
a sanader je dao maznut sliku iz splitskog muzeja da mu bude doma ...koji smradovi
Bla bla bla. Onda došao Svizac i zamotao je čokoladu. Zašto je pobjegao u bih ako nije kriv?mamiću su sami ljudi dali novac nije ga ukrao, kao što i Sig daju, nitko ih nije na to tjerao...
Nije pobjegao, vratio se covjek kuci... legalno.Bla bla bla. Onda došao Svizac i zamotao je čokoladu. Zašto je pobjegao u bih ako nije kriv?
Mozes kako hoces ali ne i dokle hoces... Prepohlepan da nekome iza kulisa da dio kolaca....Bla bla bla. Onda došao Svizac i zamotao je čokoladu. Zašto je pobjegao u bih ako nije kriv?
Dobro da nisi rekao da je horvatincic ni kriv ni dužan završio u zatvoruNije pobjegao, vratio se covjek kuci... legalno.![]()
kako ne pa davao je rolexe dokazanoMozes kako hoces ali ne i dokle hoces... Prepohlepan da nekome iza kulisa da dio kolaca....
Sanadera je zena sjebala garantkako ne pa davao je rolexe dokazano
Pa odi kod maserke u SplitJa zavidim covjeku... Mamicu..
Svake godine zna gdje ce ljetovati...
A ja u sto problema.. Ne mogu se odlucit...
prije neki muški kako priče kruže, njonjo moždaSanadera je zena sjebala garant![]()
![]()
Ma zna se ko.. Alkic... Alkic vuce sve konce... Ali i zenina pohlepa je odigrala sigurno... Bili su velika sirotinja zeljna svegaprije neki muški kako priče kruže, njonjo možda![]()
ne znam to ali Mamić i ti na isti način zarađujete, nikave razlike nema, ljudi vam daju legalno zarađen novacMa zna se ko.. Alkic... Alkic vuce sve konce... Ali i zenina pohlepa je odigrala sigurno... Bili su velika sirotinja zeljna svega
To za Sanadera kazem... A eto s obzirom da nikad nista nisam ukrala ja sam na slobodi... I nikome ne polazem racune...ne znam to ali Mamić i ti na isti način zarađujete, nikave razlike nema, ljudi vam daju legalno zarađen novac
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|