Patak
Well-known member
A gemištA gle ne moze svaku vecer, rekao mi Oldie jutros donijet cedevitu kad je sve procitao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gemištA gle ne moze svaku vecer, rekao mi Oldie jutros donijet cedevitu kad je sve procitao
a DORH-u i Uskoku+ imaš još jednu grešku za ispraviti . To je ova da javno iznosiš svoje grijehove. Grijeh je govoriti grijehove bilo kome tko nije svećenik. Grijeh možeš jedino reci na ispovjedi svećeniku i nikom drugom.
Ne smijemA gemišt
bila je vesela večer...A gle ne moze svaku vecer, rekao mi Oldie jutros donijet cedevitu kad je sve procitao
Ništa ondaNe smijem
zapravo kako komebila je vesela večer...
Ako useres sa državnim zakonima onda njima , al ja sam govorio o ovim Bachovim grijesima takvi su jedino za popaa DORH-u i Uskoku
Jbg treba stvari gledat pozitivno....zapravo kako kome
A ne ukradi....Ako useres sa državnim zakonima onda njima , al ja sam govorio o ovim Bachovim grijesima takvi su jedino za popa
Nije isto sto je on ukrao u dućanu neke gluposti koje su možda max 100 kn vrijednosti i Mamić i ostali koji su ukrali milijune i milujene euraA ne ukradi....
prije bi rekao ako se nađeš u krivo vrijeme na pravom mjestu, jer oni točno biraju tajming, neće kad su izbori, obično poslije kreće...Ako useres sa državnim zakonima onda njima , al ja sam govorio o ovim Bachovim grijesima takvi su jedino za popa
Da ali svejedno je ukrao....Nije isto sto je on ukrao u dućanu neke gluposti koje su možda max 100 kn vrijednosti i Mamić i ostali koji su ukrali milijune i milujene eura
treba...pozitiva u računu dobiti i gubitka te čini pozitivnimJbg treba stvari gledat pozitivno....
Hm.... Pojasnitreba...pozitiva u računu dobiti i gubitka te čini pozitivnim
ma neka je, ja sam uvijek na strani lopovaDa ali svejedno je ukrao....
Ja mislim da sam u dobiti jer neke stvari nisu vrijedne nerviranja, isto tako pare neke stvari ne mogu opravdat...Hm.... Pojasni
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|