Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patak ja san ti vise sova nego macka ,spavam po danuMaserka Split je prava maca
Tu ti je zajeb.u.savjesti jedno ide sa drugim ali dogme živePazi da svjetlo u tebi (savjest) ne postane tama. Svaki čovjek je dobio rođenjem savjest.
Svoje pitanje nemira se može riješiti gašenjem savjesti, ali to je lažni put.
Čovjek tada dobije mir za koju je platio visoku cijenu (napravio je smrtni grijeh). Postaje (đavoljski) miran.
Taj se mir zove đavoljski mir.
Zato nemoj nikada izgubiti savjest, jer je savjest glasnica Boga da nešto nismo dobro napravili.
I najveće zlo koje možemo sebi (ili nekome drugome) napraviti je da se ušutka savjest.
Reći ćete mi da ovakva razmišljanja nisu za ovaj (đavolji) forum, ali sam danas došao do spoznaje da samome sebi gradim lažan mir. Vrijedi poslušati, makar i samo djelomično:
Pa dobro čekat ču te na zalaskuPatak ja san ti vise sova nego macka ,spavam po danu
Mada volim i sove neznam zašto neki to mrzePatak ja san ti vise sova nego macka ,spavam po danu
Sig jel se mogu igrati sa sisama pitam s obzirom da ne odgovaras na poruke na profilu.. cisto da znam jel se " isplati"
Maserka ako trebas pomoc u igri...tu sam..Sig jel se mogu igrati sa sisama pitam s obzirom da ne odgovaras na poruke na profilu.. cisto da znam jel se " isplati"
E jbg Patak...ja samo nudim pomoc ako joj treba..Eto sad su svi ludi Za Maserkom
Pokušaj tarotE jbg Patak...ja samo nudim pomoc ako joj treba..
Vidiš miro ja se ne trudim Ali shvati to kako hočešE jbg Patak...ja samo nudim pomoc ako joj treba..
Ma vec joj nudio..otkantala me...Pokušaj tarot
Nemam se namjera miješat u to Frende Niti baš nisam savjetodavan izgleda to je za odraditi tako da Ništa pametno ti nemam rečiMa vec joj nudio..otkantala me...
Pa nije do mene ja bih odradio...ali kako?Nemam se namjera miješat u to Frende Niti baš nisam savjetodavan izgleda to je za odraditi tako da Ništa pametno ti nemam reči
Ne brini znat češ kakoPa nije do mene ja bih odradio...ali kako?
Ne mogu ti ja pametovat kakoPa nije do mene ja bih odradio...ali kako?
Maserka je skroz kulEto sad su svi ludi Za Maserkom
I mjesec i sunce KužimPatak ja san ti vise sova nego macka ,spavam po danu
Ma nisu ,i ne tribaju bitEto sad su svi ludi Za Maserkom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|