maserkasplit
Well-known member
Evo novo imas winia koji je pojeo patku ,taman kad smo ja i patak zakopali oruzje , ostalo su neki novi ,klasicna pljucačina po sig i tako zapravo nista novo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim da je Patka u formi. Po tri stranice samo njegovi postovi... mora da mu je tvoj oprost dao dodatnu snagu...Evo novo imas winia koji je pojeo patku ,taman kad smo ja i patak zakopali oruzje , ostalo su neki novi ,klasicna pljucačina po sig i tako zapravo nista novo
Bok Marijole Sigici fališ stalno pita za tebe a mi ostali joj nismo zanimljiviSta ima ekipa? Osim sto je Madmax izgubio nevinost...
Nekad bilo sad se spominjalo...Bok Marijole Sigici fališ stalno pita za tebe a mi ostali joj nismo zanimljivi
Jesi nam se zaljubila? Tko je (ne)sretnik?Nekad bilo sad se spominjalo...
Sad ste mi svi generalno nezanimljivi...
Btw rekla sam ti da sam zauzeta
Da i meni je rekla Sig da ima dečka tak da nema više druženja nažalostJesi nam se zaljubila? Tko je (ne)sretnik?
Svaka cast Bach za napisano... Poslusam kasnije do kraja.Pazi da svjetlo u tebi (savjest) ne postane tama. Svaki čovjek je dobio rođenjem savjest.
Svoje pitanje nemira se može riješiti gašenjem savjesti, ali to je lažni put.
Čovjek tada dobije mir za koju je platio visoku cijenu (napravio je smrtni grijeh). Postaje (đavoljski) miran.
Taj se mir zove đavoljski mir.
Zato nemoj nikada izgubiti savjest, jer je savjest glasnica Boga da nešto nismo dobro napravili.
I najveće zlo koje možemo sebi (ili nekome drugome) napraviti je da se ušutka savjest.
Reći ćete mi da ovakva razmišljanja nisu za ovaj (đavolji) forum, ali sam danas došao do spoznaje da samome sebi gradim lažan mir. Vrijedi poslušati, makar i samo djelomično:
Privatna stvarJesi nam se zaljubila? Tko je (ne)sretnik?
prođe po pola dana da ne komentira napisano nego šta nego se zaljubilaJesi nam se zaljubila? Tko je (ne)sretnik?
neka si to je superPrivatna stvar
Svi bi željeli znati, ali to je privatna stvar.Privatna stvar
pa teoretski to je više poslovna stvarSvi bi željeli znati, ali to je privatna stvar.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|