Patak
Well-known member
Da bi rijeć rekaoMa nisu ,i ne tribaju bit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da bi rijeć rekaoMa nisu ,i ne tribaju bit
pa droge novaca i ljubavi nikad dosta, tko ima toleranciju na to?!Ma nije , ja nisam imala nikad s tim problem,samo je stvar postavki u glavi ,a ljubav i droga nisu isto iako je efekt ponekad slican
Droge fuj to.pa droge novaca i ljubavi nikad dosta, tko ima toleranciju na to?!
Novaca nikad dosta tu se slazem haha a od droga nisam bila ni ko mladja ,a ima 10 godina da ne mogu ni joint zapalit okrene me odmah na paranoju ,mislim da je netko u stanu cujem zvukove cudne,pa sam par puta isla s nozem i s pasom obic cili stan ( naravno da nikad nije bilo nikoga ) i bacila sam ca...pa droge novaca i ljubavi nikad dosta, tko ima toleranciju na to?!
i ja isto dakle ostaje nam lova i sex....Novaca nikad dosta tu se slazem haha a od droga nisam bila ni ko mladja ,a ima 10 godina da ne mogu ni joint zapalit okrene me odmah na paranoju ,mislim da je netko u stanu cujem zvukove cudne,pa sam par puta isla s nozem i s pasom obic cili stan ( naravno da nikad nije bilo nikoga ) i bacila sam ca...
Ostale najbolje dvi stvarii ja isto dakle ostaje nam lova i sex....
Patak čekaOstale najbolje dvi stvari
neznam koju bi prije čak možda ovu druguOstale najbolje dvi stvari
iako ni prva nije za bacit, sa prvom kupiš druguneznam koju bi prije čak možda ovu drugu
Bez seksa se moze bez para nemos ni cunga lungu kupitneznam koju bi prije čak možda ovu drugu
Nista bez para u materijalnom svijetu, bilo bi dobro da se umjesto novcem, placa sexom haahahahaa. Rijesilo bi to puno problema.Bez seksa se moze bez para nemos ni cunga lungu kupit
Tko to kaže?Bez seksa se moze bez para nemos ni cunga lungu kupit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|