Patak
Well-known member
Da bi rijeć rekaoMa nisu ,i ne tribaju bit![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da bi rijeć rekaoMa nisu ,i ne tribaju bit![]()
pa droge novaca i ljubavi nikad dosta, tko ima toleranciju na to?!Ma nije, ja nisam imala nikad s tim problem,samo je stvar postavki u glavi ,a ljubav i droga nisu isto iako je efekt ponekad slican
![]()
Droge fuj to.pa droge novaca i ljubavi nikad dosta, tko ima toleranciju na to?!![]()
Novaca nikad dosta tu se slazem haha a od droga nisam bila ni ko mladja ,a ima 10 godina da ne mogu ni joint zapalit okrene me odmah na paranoju ,mislim da je netko u stanu cujem zvukove cudne,pa sam par puta isla s nozem i s pasom obic cili stan ( naravno da nikad nije bilo nikoga ) i bacila sam ca...pa droge novaca i ljubavi nikad dosta, tko ima toleranciju na to?!![]()
i ja istoNovaca nikad dosta tu se slazem haha a od droga nisam bila ni ko mladja ,a ima 10 godina da ne mogu ni joint zapalit okrene me odmah na paranoju ,mislim da je netko u stanu cujem zvukove cudne,pa sam par puta isla s nozem i s pasom obic cili stan ( naravno da nikad nije bilo nikoga ) i bacila sam ca...![]()
Ostale najbolje dvi stvarii ja istodakle ostaje nam lova i sex....
Patak čekaOstale najbolje dvi stvari![]()
neznam koju bi prije čak možda ovu druguOstale najbolje dvi stvari![]()
iako ni prva nije za bacit, sa prvom kupiš druguneznam koju bi prije čak možda ovu drugu![]()
Bez seksa se moze bez para nemos ni cunga lungu kupitneznam koju bi prije čak možda ovu drugu![]()
Nista bez para u materijalnom svijetu, bilo bi dobro da se umjesto novcem, placa sexom haahahahaa. Rijesilo bi to puno problema.Bez seksa se moze bez para nemos ni cunga lungu kupit![]()
Tko to kaže?Bez seksa se moze bez para nemos ni cunga lungu kupit![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|