Patak
Well-known member
Vidim premalo zvijezda, previse rasvjete i smoga. I vidim gomilu laznih estradnih zvijedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim premalo zvijezda, previse rasvjete i smoga. I vidim gomilu laznih estradnih zvijedi
Možda previše gledaš a ne vidišVidim premalo zvijezda, previse rasvjete i smoga. I vidim gomilu laznih estradnih zvijedi
Seciraš brate u komadičeVidim premalo zvijezda, previse rasvjete i smoga. I vidim gomilu laznih estradnih zvijedi
E jbg ..kad ce prvi ..da dodje penzija...nemam ni za Oliveru...kamoli za pijanku...Pa sta ima Mirooo.... Kada se pije....
Ma svi na moj racun.... Ima razloga za slavlje....E jbg ..kad ce prvi ..da dodje penzija...nemam ni za Oliveru...kamoli za pijanku...
Konacno netko pravi...hihi...Ma svi na moj racun.... Ima razloga za slavlje....
Ma.. Sve za druga svog...Konacno netko pravi...hihi...
Samo drugovi...Vidjeces sada guzve...javljaju se i znani i neznani...
Zaradi pare patakk... Moras joj moc priustit sve sto pozeli....Idem raditi radije bi da me maserka izmasira ali ne treba se buniti previše Buka
Gemišt uvjek može popiti samnomZaradi pare patakk... Moras joj moc priustit sve sto pozeli....
Oš ti me masirat ili da ponesem oklagijuPatak sto radis
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|