Patak
Well-known member
Bez seksa se moze bez para nemos ni cunga lungu kupit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha ,da sad me sjetilo prije 3,4 godine zvao me na tel netko za dogovorit termin i uz komentar kako su mu skupe masaze rekao je da se bavi poljoprivredom i da jel moze umjesto kuna kompenzacija da donese kumpira i ostalog povrca ,tako da ja na banku kad odem poplacat kredite ,ne donesem pare nego joj preko saltera uvalim pire ili pomfritNista bez para u materijalnom svijetu, bilo bi dobro da se umjesto novcem, placa sexom haahahahaa. Rijesilo bi to puno problema.
Ma s cime hahMaserka izludit češ muške
NeznamMa s cime hah
hihiHaha ,da sad me sjetilo prije 3,4 godine zvao me na tel netko za dogovorit termin i uz komentar kako su mu skupe masaze rekao je da se bavi poljoprivredom i da jel moze umjesto kuna kompenzacija da donese kumpira i ostalog povrca ,tako da ja na banku kad odem poplacat kredite ,ne donesem pare nego joj preko saltera uvalim pire ili pomfrit
Pa zakon, to je toHaha ,da sad me sjetilo prije 3,4 godine zvao me na tel netko za dogovorit termin i uz komentar kako su mu skupe masaze rekao je da se bavi poljoprivredom i da jel moze umjesto kuna kompenzacija da donese kumpira i ostalog povrca ,tako da ja na banku kad odem poplacat kredite ,ne donesem pare nego joj preko saltera uvalim pire ili pomfrit
To mora da je ljubavHaha ,da sad me sjetilo prije 3,4 godine zvao me na tel netko za dogovorit termin i uz komentar kako su mu skupe masaze rekao je da se bavi poljoprivredom i da jel moze umjesto kuna kompenzacija da donese kumpira i ostalog povrca ,tako da ja na banku kad odem poplacat kredite ,ne donesem pare nego joj preko saltera uvalim pire ili pomfrit
Zakon čega?Pa zakon, to je to
Haha a eto covjeku palo na pamet ,triba se znat snac ( naravno da nije proslo al ideja mu je top bila) bar je iskren bioPa zakon, to je to
Zakon u Los AngelesuZakon čega?
Jel postoji tamo zakon?Zakon u Los Angelesu
Mislim da zakon postoji svugdje u svijetu osim u HrvatskojJel postoji tamo zakon?
Ako ti to vidiš onda je Ok Vidiš zvijezde iznad ? ili neMislim da zakon postoji svugdje u svijetu osim u Hrvatskoj
Patak sto radisAko ti to vidiš onda je Ok Vidiš zvijezde iznad ? ili ne
Vidim premalo zvijezda, previse rasvjete i smoga. I vidim gomilu laznih estradnih zvijediAko ti to vidiš onda je Ok Vidiš zvijezde iznad ? ili ne
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|