Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ana je pisac u usponu jednom cemo se mlatiti za njene autograme... Budi njezanMa Ana je baš osoba koja podjebava.
Oglašava se na svim mogucim stranicama.
Nudi: masaže, sex, želi i zajednicko snimanje...
Konkretan joj poslani upit ignorira.
Da imamo izbora nju bi i te kako zanemarili.
Mislim s obzirom na izgled, zube itd.
Ali ajde, možda se netko i zakaci na nju.

Kako mislis poslovna...pa teoretski to je više poslovna stvar
Jesi gay sorry?Sig jel se mogu igrati sa sisama pitam s obzirom da ne odgovaras na poruke na profilu.. cisto da znam jel se " isplati"

Jesi lezba, sorry?Sig jel se mogu igrati sa sisama pitam s obzirom da ne odgovaras na poruke na profilu.. cisto da znam jel se " isplati"
pa mislim ako prodaješ ljubav zaljubljenošću gubiš mušteriju zar ne? osim ako radiš u holdingu onda je to privatna stvarKako mislis poslovna...

a tko se nebi igrao sa sisamaSig jel se mogu igrati sa sisama pitam s obzirom da ne odgovaras na poruke na profilu.. cisto da znam jel se " isplati"

Ne gubi se nista ima ljubavi za sve dovoljno na svijetu samo je triba rasporeditipa mislim ako prodaješ ljubav zaljubljenošću gubiš mušteriju zar ne? osim ako radiš u holdingu onda je to privatna stvar

Nisam .. sprdam se na poruke sto joj ostavljaju na profilu ...Jesi lezba, sorry?
a može ali kako ono kažu najgori je diler koji troši svoju drogu, nije nemogće ali je kontraproduktivnoNe gubi se nista ima ljubavi za sve dovoljno na svijetu samo je triba rasporediti
Ma nijea može ali kako ono kažu najgori je diler koji troši svoju drogu, nije nemogće ali je kontraproduktivno
 , ja nisam imala nikad s tim problem,samo je stvar postavki u glavi ,a ljubav i droga nisu isto iako je efekt ponekad slican
 , ja nisam imala nikad s tim problem,samo je stvar postavki u glavi ,a ljubav i droga nisu isto iako je efekt ponekad slican 

Evo Patak na raspolaganjuSig jel se mogu igrati sa sisama pitam s obzirom da ne odgovaras na poruke na profilu.. cisto da znam jel se " isplati"
HihiMa nije, ja nisam imala nikad s tim problem,samo je stvar postavki u glavi ,a ljubav i droga nisu isto iako je efekt ponekad slican

|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |