D
Deleted member 4720
Guest
Mislim da su ti od vrucine pregorile lampice, odi se rashladi malo.šta se ljutiš? ti možeš šta hočeš a dok tebi neko nešto odgovori onda cmizdriš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da su ti od vrucine pregorile lampice, odi se rashladi malo.šta se ljutiš? ti možeš šta hočeš a dok tebi neko nešto odgovori onda cmizdriš
Da Sombi rekla mi je a sliku od maserke imaš na ljubavnom oglasniku pod masažerekla ti je to?
Uzeo bi onaj valjak za razvijati tijesto pa niz kralješke dok ležiš sve niže hahahaSamo osobno fejs to fejs
I ja isto super je bila serija nažalost glavni glumac umroU Ivett i Maria, uvijek sam zavidio Reneu
E mislim da na ovom forumu od tebe nema veceg debila ...pa procitaj to sto pises imas li imalo srama...meni se vise neobracaj .....Operacije su preskupe. Htio sam si ja povećat kurac na 35 cm pa da vas sve kolektivno izjebem, a posebno maserkusplit, al skupa operacija pa mora na 16 cm Ostat . Oci bi joj ispale tada ja msm da joj s 35 cm dođem i da joj ga nabim
Renne zna sa ženama hahaU Ivett i Maria, uvijek sam zavidio Reneu
E moj ti, ne valja svaku picku ni vidjeti ;-) Debeli meksikanc je definitivno jedna od picki koju ja ne bih da vidimZašto vrijeđaš? Stvarno si seljo. Summjam da si kad pičku vidio u živo
Popusi muE moj ti, ne valja svaku picku ni vidjeti ;-) Debeli meksikanc je definitivno jedna od picki koju ja ne bih da vidim
A neka, ne bih tebi taj hljeb da uzimam iz ustaPopusi mu
Aj prestani mi profil gledat, smijesan sine bih te ni da mi das 100 000 eura... IskrA neka, ne bih tebi taj hljeb da uzimam iz usta
Ja cu se drzati fit riba koje brinu o sebi i koje drze do sebe..
Poty ne bleji mi u profil....Kako neko moze da bude u tolikoj zabludi pa da misli da je riba... Iskren da budem ti si jedino 2 ribe po kilazi..Iz tog pravca pogleda se slazem sa tobom ...uzmi terapiju sisata i debela
Ne mogu iskren da budem u vezi tvog izgleda ako ne pogledam svaku sliku na sta licis..Ne volim da pricam na pamet...Poty ne bleji mi u profil....
To se kod mene u selu zove " uzeti sevap "Sigica nije debela ona je ugodno popunjena baš je moj tip cure
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|