maserkasplit
Well-known member
A nes ti slike tamo.. sig ima slike druge iz svakodnevnog mog zivota ,druzenja s prijateljima,s mackama pasima ,glupiranja po gradu itd.. ukratko slike koje vas ionako ne zanimajuPa nema tamo njenog oglasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nes ti slike tamo.. sig ima slike druge iz svakodnevnog mog zivota ,druzenja s prijateljima,s mackama pasima ,glupiranja po gradu itd.. ukratko slike koje vas ionako ne zanimajuPa nema tamo njenog oglasa
Ma to su likovi kojima je teško dvije stranice otvoriti, nego pitaju stalno isto, jel bio tko, ima li recenzija, kakva je ženska, a recenzije dvije stranice unazad.Oglas je jos tamo al se vise ne obnavlja.
Oglas je jos tamo al se vise ne
Pa nisam ja tražio tvoju sliku nego Sombi ali ja vjerujem da si ti zgodna Spličanka jel takoA nes ti slike tamo.. sig ima slike druge iz svakodnevnog mog zivota ,druzenja s prijateljima,s mackama pasima ,glupiranja po gradu itd.. ukratko slike koje vas ionako ne zanimaju
SpliČanka ... Jao tek sam Patka naucila razliku evo ga sad na i ti .. ne znam nekom jesam nekim nisam svatko ima svoj ukus. Ja ne mogu o sebi davat takve procjene jer mi zene uvijek sebi nadjemo milijun mana i 1000 razloga sto se jos da popraviti. A uvijek se ima na cemu raditi na sebi...Pa nisam ja tražio tvoju sliku nego Sombi ali ja vjerujem da si ti zgodna Spličanka jel tako
Sorry maserka našao sam tvoj oglas jbt baš si dobra kao što sam pretpostavioOglas je jos tamo al se vise ne obnavlja.
Ma ja ti volim žene sa oblinama nevolim mršavice ako dođem u Split javim ti se okTo je mrvu starija slika sad sam kalala koju kilu jos doli
Znaš ono bolje da ljulja nego da žulja hahaMa ja ti volim žene sa oblinama nevolim mršavice ako dođem u Split javim ti se ok
To sam znao i od prijeBravo google sve zna
Zadivljena samTo sam znao i od prije
A šta nisi znaoJbt pa budem ovdje dosta naucio....
Bolje pitaj sto znam...A šta nisi znao
Jbt jjos jednu pusti ....napicu i danas....Mirooo uspomene na staru kafanuu
A da te Patak izmasira ne mislim na sex već ti onako kliznem niz diskus rukama hahaSpliČanka ... Jao tek sam Patka naucila razliku evo ga sad na i ti .. ne znam nekom jesam nekim nisam svatko ima svoj ukus. Ja ne mogu o sebi davat takve procjene jer mi zene uvijek sebi nadjemo milijun mana i 1000 razloga sto se jos da popraviti. A uvijek se ima na cemu raditi na sebi...
Lagano ali sigurno postajem Jura2..kroner...
Da ti Patak bude osobni trener kile se tope od šale hihiTo je mrvu starija slika sad sam kalala koju kilu jos doli
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|