Sisata i guzata
Well-known member
"ja znam da losa je i nevjerna..."..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sig netrazi vraga..haha"ja znam da losa je i nevjerna..."..
Što znaš?Bolje pitaj sto znam...
Daješ li online instrukcije Pitam za PatkaSpliČanka ... Jao tek sam Patka naucila razliku evo ga sad na i ti .. ne znam nekom jesam nekim nisam svatko ima svoj ukus. Ja ne mogu o sebi davat takve procjene jer mi zene uvijek sebi nadjemo milijun mana i 1000 razloga sto se jos da popraviti. A uvijek se ima na cemu raditi na sebi...
Samo osobno fejs to fejsDaješ li online instrukcije Pitam za Patka
Znam da si gey..soriyŠto znaš?
rekla ti je to?Bok Sombi ali maserka ti voli lijepe mlade dečke a ne starije takve voli Sig zato je tebe primila .
pa ne moramo se poznati. skuži se po pisanjuCuj ovog sa bravo super da osoba s kojom nikad nisi progovorio prakticki jednu rijec, ti kaze da si ljigav. Odlicno brate nema sta. Pravi si covjek.
javljam ti se sigiJavi se Sig ona ti ima njene slike
mene zanimajuA nes ti slike tamo.. sig ima slike druge iz svakodnevnog mog zivota ,druzenja s prijateljima,s mackama pasima ,glupiranja po gradu itd.. ukratko slike koje vas ionako ne zanimaju
Ti si gay. Još bi nes rekao, al nesmijem tako da ostaje na tome da si ti gay. Odluci se jebo te konj jesi shemale muško žensko koji si kurac? Jučer si bio zena prekjučer shemale a danas si muško ne možeš tako mjenjat spoloveZnam da si gey..soriy
hihihiSamo osobno fejs to fejs
A zasto nemozem mjenjati spolove...eto vidis koliko znas...Ti si gay. Još bi nes rekao, al nesmijem tako da ostaje na tome da si ti gay. Odluci se jebo te konj jesi shemale muško žensko koji si kurac? Jučer si bio zena prekjučer shemale a danas si muško ne možeš tako mjenjat spolove
Lijepo, kulturan momak, nema sta. Upravo si mi samog sebe opisao s tom rijeci. Hvala tipa ne moramo se poznati. skuži se po pisanju
šta se ljutiš? ti možeš šta hočeš a dok tebi neko nešto odgovori onda cmizdrišLijepo, kulturan momak, nema sta. Upravo si mi samog sebe opisao s tom rijeci. Hvala ti
Operacije su preskupe. Htio sam si ja povećat kurac na 35 cm pa da vas sve kolektivno izjebem, a posebno maserkusplit, al skupa operacija pa mora na 16 cm Ostat . Oci bi joj ispale tada ja msm da joj s 35 cm dođem i da joj ga nabimA zasto nemozem mjenjati spolove...eto vidis koliko znas...
Educiraj se ti da žitarice i ugljikohidrati više debljaju nego mesna šnicla. Kako ti kazes masna sniclq. Ja pojedem masnu sniclu , a ti kruh i ugljikohidrate i dobit ces vise deka ti neg ja od mesne snicle.Alegican na soju i zob ahahahaha a jbt sto mislis s cim hrane krave nego s gmo industrijskom sojom na tone i pojedes je vise ti u litri mlijeka neg ja u godinu dana .. eto ponovit cu educiraj se pa se javi nemozes samnom u raspravu o ovome. Ko da ja s mehanicarom o autu a kurca se ne razumim.. nemoj ....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|