Haha Mr Bastard i pokojni Rick Mayal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha Mr Bastard i pokojni Rick Mayal
Zato kaj smo ljigavi jadnici i pacenici, ko bi s nama htio razgovarat?Zasto je ovdje grobna tišina?
Dakle definicija seksa je po tebi " da ga nabis" ... Hvala i da ti je od metra zaobisla bi te .. pricas ko da si siša s kozjaka ,razmisljas ko da ti dali par daskica ,kurac sam po sebi nije uvjet al ono ti nit smrdis nit mirisesOperacije su preskupe. Htio sam si ja povećat kurac na 35 cm pa da vas sve kolektivno izjebem, a posebno maserkusplit, al skupa operacija pa mora na 16 cm Ostat . Oci bi joj ispale tada ja msm da joj s 35 cm dođem i da joj ga nabim
Najmanje to jedem i vise jela znam skuhat nego ih ti mozes nabrojati ,a nisu mesna. Ne bih s tobom ni o kuhinji... Imas jos koju temu o kojoj nemas pojma pa da se jos tucemo?Educiraj se ti da žitarice i ugljikohidrati više debljaju nego mesna šnicla. Kako ti kazes masna sniclq. Ja pojedem masnu sniclu , a ti kruh i ugljikohidrate i dobit ces vise deka ti neg ja od mesne snicle.
Uzmi taj valjak i lupni ovog winia po tikviUzeo bi onaj valjak za razvijati tijesto pa niz kralješke dok ležiš sve niže hahaha
Sombi jel dobiju Spanjolci...vidio sam sliku maserkasplit. lijepa si
0:0Sombi jel dobiju Spanjolci...
A sombi zaboga znam trenutni rez..ali na kraju se broji..znas kladio sam se na Spanjolce...
hahahahahahahaha, to je ona scena kad je Rene pokrio bradavice prstima.Rene ima sise. Gruber sa tenkom bacio oko:
Koja budaletina dijeli slike ako dijeli.. Jer imali smo takve slucajeve i prijavljeni su....vidio sam sliku maserkasplit. lijepa si
Gdje si vidio maserku i jel lijepša od Sigice ?vidio sam sliku maserkasplit. lijepa si
Ma di si me sad ti vidija sto vam je svima s tim slikamavidio sam sliku maserkasplit. lijepa si
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|