Johann Sebastian Bach
Well-known member
Meni najdraža glumica iz te serije, glumila je konobaricu Mariu.
Kao mali masturbirao sam na Francesu Gonshaw:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mislim da znam moguce opcije tko je recu ti posli na whatsup kad dodjem domaKoja budaletina dijeli slike ako dijeli.. Jer imali smo takve slucajeve i prijavljeni su....
Mogu reci top ukusMeni najdraža glumica iz te serije, glumila je konobaricu Mariu.
Pa vidio te valjda na ljubavnom oglasniku kao i ja kužišMa di si me sad ti vidija sto vam je svima s tim slikama
A ne znamPa vidio te valjda na ljubavnom oglasniku kao i ja kužiš
Pa upravo su napisa sve moje dileme ja isto racunam da bi stekao netko dojam jel netko lijep il nije il nesto trece da svakako lice ima ulogu uz ostatak ,i razlika je velika izmedju zgodan i lijep il oboje a nes ti moje slike tamo vidi se stvarno samo dio a lice ni blizuMaserka računa kad je rekao da je lijepa vidio joj je lice, a lice sigurno nije vidio na ljubavnom.
Doduše poznavajući sombija koji je mjesecima tepao sig da je lijepa bez da je vidio išta više od njenih profilnih slika tu na forumu možda o nije vidio lice.
Sombi moguće ne zna razliku između lijepa i zgodna.
tamu u oglasima za masažuMa di si me sad ti vidija sto vam je svima s tim slikama
Ispravak : *si ( vratite nam edit post )Pa upravo su napisa sve moje dileme ja isto racunam da bi stekao netko dojam jel netko lijep il nije il nesto trece da svakako lice ima ulogu uz ostatak ,i razlika je velika izmedju zgodan i lijep il oboje a nes ti moje slike tamo vidi se stvarno samo dio a lice ni blizu
Da bi riječ rekaoUzmi taj valjak i lupni ovog winia po tikvi
sigurno je i zgodna i lijepaEto vidiš @maserkasplit
Sombi kad nekom vidiš tijelo možeš reći da je zgodan, tek kad vidiš i lice možeš reći da je lijep.
Fala al ja smatram da je svaka osoba lipa na svoj nacin i da ima nesto " svoje" osim winija naravno ,ne znam jeli lijep al nema toća u njemu nimalosigurno je i zgodna i lijepa
Ispravak: *di će WinnMa dinće Wimn bit lijep, može izgledat ko Brad Pitt al sigurno je gadan ko ponoć
Sad bi on reka da nabije i tebeMa dinće Wimn bit lijep, može izgledat ko Brad Pitt al sigurno je gadan ko ponoć
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|