Sisata i guzata
Well-known member
Eeee i Ventura nam otvara novu temu, to je jedino sto me veseliPa kako bi rekao oldie ruski klasik... 500 strana sve isto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeee i Ventura nam otvara novu temu, to je jedino sto me veseliPa kako bi rekao oldie ruski klasik... 500 strana sve isto
Koja je sad tema u pitanjuEeee i Ventura nam otvara novu temu, to je jedino sto me veseli
"Zasto se zene zaljubljuju u kretene"Koja je sad tema u pitanju
Ne nego "Koja žena...?" Mislio sam pitat Moda."Zasto se zene zaljubljuju u kretene"
Mislim da bi ta tema mogla imat najvise stranica"Zasto se zene zaljubljuju u kretene"
Ma nee daj temu otvoriiNe nego "Koja žena...?" Mislio sam pitat Moda.
Ovo bi bila top tema."Zasto se zene zaljubljuju u kretene"
Vjeruj mi da one to žele da ih isprašiš po dupetu i nekoliko samara da im zvekneš.Ti šamaraj ako te to uzbuđuje, ja neću.
A ne sad samara, moze malo povuci za kosu i pljesnuti po dupetu to je okVjeruj mi da one to žele da ih isprašiš po dupetu i nekoliko samara da im zvekneš.
A ne sad samara, moze malo povuci za kosu i pljesnuti po dupetu to je ok
Ventura kada budeš kod SiG pritisni ju kada ti puši i ne puštaj dok joj ne krenu suze radosnice i onda opet par šamara da te pamti po dobru.Ti šamaraj ako te to uzbuđuje, ja neću.
Boze moj Boze... Pa kad ga blokiram kome ce se zaliti....Ventura kada budeš kod SiG pritisni ju kada ti puši i ne puštaj dok joj ne krenu suze radosnice i onda opet par šamara da te pamti po dobru.
Panteri?Boze moj Boze... Pa kad ga blokiram kome ce se zaliti....
Ja poštujem žene za razliku od tebeVentura kada budeš kod SiG pritisni ju kada ti puši i ne puštaj dok joj ne krenu suze radosnice i onda opet par šamara da te pamti po dobru.
Da, to je pritisak da te ne razočaram. Ili neku drugu ženu.Al nije ovo tema kako da Ventura postane jebac jer Ventura je u seksu sasvim ok... Ja ga pokusavam osloboditi psiholoskog pritiska prema zenama... Proglasavam se najboljim mentorom..
Skuzila sam ja odmah u cemu je stvar... A oni ti nude neke random polovne kurve nakon kojih bi se ti osjecao kao da nisi zadivoljio a ne kao da su one zakurac...Da, to je pritisak da te ne razočaram. Ili neku drugu ženu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|