Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brak koji ne štima i ako su u njemu djeca, bez obzira na njih, bolje da se razvrgne, jer i djeca u njemu pateBrak je ipak brak, drugacije se dijete tretira, drugacija prava, drugaciji status.. Moj bivsi nije ozenio zenu koja mu je rodila sina i smatram da se gadno sjebala tu
Koja prava, koji status?Brak je ipak brak, drugacije se dijete tretira, drugacija prava, drugaciji status.. Moj bivsi nije ozenio zenu koja mu je rodila sina i smatram da se gadno sjebala tu
Nemam ih, pa ne mogu suditi, ali brak bez djece nije potpunKoja prava, koji status?
I po meni, djecu ne treba u nista mijesat i ni za sta krivit, jer jedino tko moze bit kriv su mutavi roditelji a fala bogu ima ih koliko hoces.
Druga stvar je ta da i nisam u braku i imam djecu, ne kuzim kako bi to drugacije tretirao dijete?
Pa to je ipak recimo moje dijete koje sam ja napravio i zivot bih dao za njega.
Ponasas se normalno, obiteljski i tjt. Ne vidim u cem je razlika.
Jedino ako bas nisi potpisao jer to zasigurno ne zelis iz nekog razloga pa zivis u nekoj farsi, ali dok obmanjujes sve oko sebe ti ces u sebi jos gore patiti. I to je po meni debilizam zesci.
Mislim da djeca daju motiv za više, za bolje a i nekako se valjda, naglašavam valjda partneri bolje razumiju pa i podnose, jer su im djeca ipak na prvom mjestuNemam ih, pa ne mogu suditi, ali brak bez djece nije potpun
SiGy s tobom ne bi potpisao i kupoprodajni ugovor za autoKod mene nikakve izvanbracne zajednice ne dolaze u obzir... Po tom pitanju jako sam konzervativna... S obzirom kakve likove biram ja sam ta koja bi se trebala bojat potpisa
PotpisujemMislim da djeca daju motiv za više, za bolje a i nekako se valjda, naglašavam valjda partneri bolje razumiju pa i podnose, jer su im djeca ipak na prvom mjestu
Ajooj sta cemo sad, svi nam skoro otisliSutra moram na put, odjavljujem se na par dana. Ekipa nemojte se poklati dok me nema, jer bi i ja volio biti uključen u krvoproliće
Cekat cemo da se vrnes nazad.Sutra moram na put, odjavljujem se na par dana. Ekipa nemojte se poklati dok me nema, jer bi i ja volio biti uključen u krvoproliće
Priča mog života.A joooj Ventura, pa sve su one prije braka mile i uljudne, imaju razumijevanja za naše potrebe. ALI SAMO DOK SE MI NE POTPIŠEMO NA SMRTNU PRESUDU TJ. UPIS U KNJIGU VJENČANIH (knjiga obješenih)
A koliko njih su iste takve?A necu sad lagati da nije bitno jbg... Svaka zena voli da je lik sposoban, dobar u svom poslu, samouvjeren, ambiciozan.. A sve ovo ide uz to...
Izgubljen slučaj je on moj frende. Gotovo je s njim više se čak ni ne bori s njom a SiG na njemu demonstrira silu.Baš je pizda,ona bi tebe javno pred svima ogolila. Daj otkantaj je
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|