Birtijaške čakule

Brak je ipak brak, drugacije se dijete tretira, drugacija prava, drugaciji status.. Moj bivsi nije ozenio zenu koja mu je rodila sina i smatram da se gadno sjebala tu

Brak je ipak brak, drugacije se dijete tretira, drugacija prava, drugaciji status.. Moj bivsi nije ozenio zenu koja mu je rodila sina i smatram da se gadno sjebala tu
Koja prava, koji status?
I po meni, djecu ne treba u nista mijesat i ni za sta krivit, jer jedino tko moze bit kriv su mutavi roditelji a fala bogu ima ih koliko hoces.
Druga stvar je ta da i nisam u braku i imam djecu, ne kuzim kako bi to drugacije tretirao dijete?
Pa to je ipak recimo moje dijete koje sam ja napravio i zivot bih dao za njega.
Ponasas se normalno, obiteljski i tjt. Ne vidim u cem je razlika.
Jedino ako bas nisi potpisao jer to zasigurno ne zelis iz nekog razloga pa zivis u nekoj farsi, ali dok obmanjujes sve oko sebe ti ces u sebi jos gore patiti. I to je po meni debilizam zesci.

Koja prava, koji status?
I po meni, djecu ne treba u nista mijesat i ni za sta krivit, jer jedino tko moze bit kriv su mutavi roditelji a fala bogu ima ih koliko hoces.
Druga stvar je ta da i nisam u braku i imam djecu, ne kuzim kako bi to drugacije tretirao dijete?
Pa to je ipak recimo moje dijete koje sam ja napravio i zivot bih dao za njega.
Ponasas se normalno, obiteljski i tjt. Ne vidim u cem je razlika.
Jedino ako bas nisi potpisao jer to zasigurno ne zelis iz nekog razloga pa zivis u nekoj farsi, ali dok obmanjujes sve oko sebe ti ces u sebi jos gore patiti. I to je po meni debilizam zesci.
Nemam ih, pa ne mogu suditi, ali brak bez djece nije potpun

Kod mene nikakve izvanbracne zajednice ne dolaze u obzir... Po tom pitanju jako sam konzervativna... S obzirom kakve likove biram ja sam ta koja bi se trebala bojat potpisa

Nije problem potpisat, poanta je ta da ako se dvoje voli ne treba im papir i tjt.
Pa makar imali i djecu i ostalo. Svega ce u zivotu biti, ali ako nisu slozni i nemaju ljubavi, onda dzabe sve.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh