Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ideju za još jednu temu, ali ne smijem sad.Pa Ventura je pokrenuo teme na ovom forumu, otvoren je bio, komunikativan a nakon iskustva s tobom, bolje rečeno nakon tvoje tortutre, jednostavno je izgubio maštu, inspiraciju...
Daj otvoriiiiiImam ideju za još jednu temu, ali ne smijem sad.
I samo ti onda odlucujes tko ce tamo moci pisatiDaj otvoriiiii
Opaaaa !I samo ti onda odlucujes tko ce tamo moci pisati
Mod jel se veselisOpaaaa !
Plješćem ko foka kad joj baciš srdeluMod jel se veselis
Nisi krivo stisnuo, to ti je u podsvijesti , čovjek automatski radi u biti ono što voliMod...krivo stisnuh
Dobro ima istine al ako dodu djeca...Ja cu samo reci da kod mene nema nikakvih potpisa upisa i ostalig, realno ako se dvoje voli onda im papir na kojem ce pisati da su oni u braku ni ne treba. Oldie trebao si pametniji bit
Pa kaj djecu upises kak hoces po ocevom majcinom ili sa oba prezimena sve je stvar dogovoraDobro ima istine al ako dodu djeca...
Nije stvar papira, papir je samo lako zapaljiv i lako poderiv materijal, ali ljudi smo i ako sam čovjek držim do svoje riječi. Ljudi se drže za riječ a stoka za rogove...Ja cu samo reci da kod mene nema nikakvih potpisa upisa i ostalig, realno ako se dvoje voli onda im papir na kojem ce pisati da su oni u braku ni ne treba. Oldie trebao si pametniji bit
Za rijeci ti ne treba papir nego glasniceNije stvar papira, papir je samo lako zapaljiv i lako poderiv materijal, ali ljudi smo i ako sam čovjek držim do svoje riječi. Ljudi se drže za riječ a stoka za rogove...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|