Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je temelj ovog forumaVentura je naš "forum guru" i sve se ovdje oko njega vrti. Halooooo
Ja bih zaista voljela da mi se otvori, ni najmanje nisam nekulturna...Znam. Ali ipak SiG budimo kulturni...
Zasto bi covjek imao kriz ako je sramezljiv i treba se opustit u komunikaciji sa zenama.. Nije to kriz jbtSvatko od nas ima svoj križ i to treba poštivati..
Jedini kriz je bolest..i to kad se covjek sam u glavi predaO jest..itekakav...
Kako ću privatno kad ti nisi privatno tako otvorena kao na forumu.A jbg nece ni privatno ni kad se vidimo
Pa jesam, ja cijelo vrijeme nesto pricam.. Ali mi ne repliciras, kao da te ne zanima o cemu pricam tj. Ja pricam da ne bude neugodne tisine a tebe kao da to smaraKako ću privatno kad ti nisi privatno tako otvorena kao na forumu.
To je samo pred "prvi nastup" a onda je rutina. Moon problem je što je SiGy ubila čovjeka i to čovjeka sa velikim "Č" a ne osjeća grižnju savjerstiPogotovo ako imaš tremu...
Ma nisam... Kako ubila?To je samo pred "prvi nastup" a onda je rutina. Moon problem je što je SiGy ubila čovjeka i to čovjeka sa velikim "Č" a ne osjeća grižnju savjersti
A o čemu ti nisam replicirao?Pa jesam, ja cijelo vrijeme nesto pricam.. Ali mi ne repliciras, kao da te ne zanima o cemu pricam tj. Ja pricam da ne bude neugodne tisine a tebe kao da to smara
Pa SiG je pojam za grubost i neosjetljivostOld, my friend...Žene znaju biti jako grube... iako toga i nisu svjesne...a riječi sjeku oštrije od britve...
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|