A džabe i to ako nema kemije.... Vjeruj mi..Znaci tri pojma koja vrijede za muskarce:Samouvjerenost, samouvjerenost, samouvjerenost...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A džabe i to ako nema kemije.... Vjeruj mi..Znaci tri pojma koja vrijede za muskarce:Samouvjerenost, samouvjerenost, samouvjerenost...
Pa tada dolazi kemija... Ne mogu imati kemiju sa nekim tko sumnja u sebe..A džabe i to ako nema kemije.... Vjeruj mi..
E zato sluižite vi žene..da nama muškarcima dižete libido.. Da se pored vas osjećamo bitniji na ovome svijetu...Pa tada dolazi kemija... Ne mogu imati kemiju sa nekim tko sumnja u sebe..
Slazem se...E zato sluižite vi žene..da nama muškarcima dižete libido.. Da se pored vas osjećamo bitniji na ovome svijetu...
Reci joj V da je izgubila tvoje povjerenje i da je tvoje povjerenje prema njoj zakopano u grobPa tada dolazi kemija... Ne mogu imati kemiju sa nekim tko sumnja u sebe..
Zaspao jePa tko neće u tebe sumnjati, pa u tebe ni Ventura nema povjerenja, možda samo moja generacija bi u tebe imao povjerenja, ali se ni on ne javlja
Ventura kao i pravda - nikad ne spava, možda je malo spor ali ne spavaZaspao je
I onda razjebemo brak, uletimo u taj drugi i nakon godinu dvije ponovno letargija, i evo nove "lastavice"...Svi mi muški sanjamo da ćemo u životu naći neku sex bombu itd..I onda kada neki od nas i ubodu takvu priliku shvate da su te osobe isprazne... da nema ''šuga'' ... A onda upoznaš u lokalnoj trgovini ili zubarskoj ordinaciji osobu sa kojom skužiš da ti je suđeno.....
U jbt ovo ko da sam ja pisalaNaleti ti upravo ona osoba koja ti život čini ljepšim....i srce ti zaigra jače...
Samo vam fali Šegrt HlapićU jbt ovo ko da sam ja pisala
Pa to Moon, već sam pomislio da si neki srcedrapajući, toooooUf gadno... jebeno je to kada srce zatreperi više puta.
I meni se to desi...Ja kada vidim sisatu ženu, prodao bi sve samo da je mogu ....Uff
Mislim da me malo provocira s tom samouvjerenosti.Reci joj V da je izgubila tvoje povjerenje i da je tvoje povjerenje prema njoj zakopano u grob
Sad me razocarao.. Htjela sam postavit upravo Balasevicev citat..Pa to Moon, već sam pomislio da si neki srcedrapajući, tooooo
Svi bi mi SiGy jer ima dobru sisu i još bolju guzicu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|